tirsdag den 29. december 2009

honda ev-n

e ev-n er et nyt elektrisk kompakt bil
Tokyo Motor Show

lørdag den 19. december 2009

Hvad skal overveje, naar Remodeling Your Home

Når du siger, du ønsker at starte remodeling dit hjem engang snart, at det er en temmelig bredt måde at beskrive, hvad du vil have lavet. Du er nødt til at være mere specifik omkring din remodeling planer, således at entreprenøren ved nøjagtig, hvad du ønsker at opnå i denne hjem makeover projekt.

Delprojektet i badeværelse remodeling omfatter nye forfængelighed, ny vask, ny vandhane, ny badekar, ny bruser vægge, ny bruser døre, ny vinylgulve i det mindste, det er. Du kan også have et nyt toilet, nye water closet, nye spejl, og nye Medicinskab integreret i dit badeværelse layout samt. Puha! Og thats bare på toilettet for startere.

I køkkenet remodellering, skal du muligvis nye bordplader (som granit bordplader, der står op meget godt i slitage på grund af dens robusthed) eller måske nyt køkken frysere. En ny køkkenvask kan også være berettiget, hvis din gamle man har pletter, der plejer at komme ud, selv med de skrappeste rengøringsmidler og regelmæssig skrubbe på dine vegne, eller hvis det har rustne dele, der kan være farlige, hvis de unge hænder også komme tæt på.

Akustikloftet fjernelse kan være nødvendig, før du har forsænket belysning installeret i din stue og spisestue. Forsænket belysning er fantastisk til fremvisning af de indvendige detaljer i dit hus, herunder de nye gulvtæpper, du har haft installeret. Ny dobbelt paned vinduer eller eftermontering vinduer kunne se godt ud her.

Uanset hvordan du ønsker at foretage ombygninger i dit hjem, vil du sikkert brug for professionel service af en erfaren og vidende entreprenør (medmindre du har stor erfaring med hjem makeovers dig selv og ønsker at gøre Boligforandring en DIY-projekt i stedet for.)

Den tommelfingerregel ved ansættelse af en entreprenør er: Sørg for alt, hvad du beder entreprenøren at gøre for dig, er fastsat i en skriftlig aftale, som begge parter har underskrevet. Det beskytter også entreprenøren, således at han bliver betalt for alt det, han gør for dig.

Når du beder entreprenøren at købe materialer til hjemmet makeover, skal du angive ned, hvad størrelser, farver, modeller og / eller mærker skal købes. Det skærer ned på eventuelle misforståelser og sikrer dig, at du får, hvad du bad om.

Arbeidet aspekt er et andet springende punkt. Du bør komme til en endelig aftale med entreprenøren om, hvor mange mennesker, han burde have på sit hold, hvor længe de skal arbejde på projektet, og hvad sker der, hvis holdet doesnt afslutte projektet til tiden (hvilket betyder, do you wind up betale for de ekstra dage eller ikke?)

En god entreprenør vil give en garanti for det arbejde, han og hans team færdig for dig. Denne måde, hvis bevis for sjuskede arbejde viser sig senere, kan du holde ham fast på garanti og få fejl redone (uden at du behøver at betale ekstra penge til ham.)

Af den måde, vil der håndterer bortskaffelse af affald og eventuelle rester, der er produceret af hjemmet makeover projektet? Der er entreprenører, der nævnes, at der i tjenesten selv om der kan være projekter, hvor du er nødt til at finde en vognmand, som vil vognen væk din murbrokker og skrald for dig i stedet. Præcisere dette i forvejen også.

Det er også nyttigt, hvis der er en bestemmelse i din kontrakt tillader dig en afdragsfri periode, inden projektet starter, så hvis du ombestemmer dig, kan du altid holde op elegant uden at bruge en cent eller pådrage IRE af entreprenøren.

Extreme Makeover Fordele er din overkommelig entreprenør tjener Orange County, CA. for næsten 25 år. Med speciale i Home Forbedring og renovering. For yderligere informationer besøg http://www.extrememakeoverpros.com

onsdag den 9. december 2009

Test dit TTAB refererende Evne Paa denne sektion 2 (d) Afslag

Trinity Episcopal Church of Baton Rouge, Louisiana, søgte at registrere varemærket TRINITY & Des. (vist nedenfor til venstre) for \ "velgørende sjov rejse. \" Den undersøgende Attorney nægtet registrering på grund af risiko for forveksling med det registrerede varemærke TRINITY CLASSIC & Des. for \ "velgørende fundraising-tjenester til at rejse midler til plejefamilier, hjemmepleje behandling, og uddannelsesprogrammer for børn \" (vist nedenfor til højre). Påklagede sagsøgeren. Hvordan ville du beslutter dig for dette? In re Trinity Episcopal Church i Baton Rouge, Serial No 78978631 (7. oktober 2009) [ikke precedential].


Den undersøgende Attorney fastholdt, at ordet \ "Trinity \" dominerer begge varemærker. Sagsøger gjorde gældende, at dens varemærke indeholder \ "den mest fremtrædende design i århundreder, der symboliserer både de tre kors på Golgata (hvor Jesus Kristus blev korsfæstet) samt den hellige treenighed (Faderen, Sønnen og Helligånden). \" Endvidere ordet \ "klassisk \" vises i mere end hundrede registreringer af varemærker for golf turneringer, og dermed i den citerede varemærke, betegner en golfturnering.

Bestyrelsen enige om, at \ "Trinity \" er den kraftigste kilde til identifikation af udtrykket i begge mærker, men \ "konstruktionskarakteristikaene af disse symboler, kan ikke afvises helt så let som Trademark Attorney har gjort. \"

Med hensyn til udseende, er det religiøse ikon den mest fremtrædende del af sagsøgerens varemærke. Udtrykket \ "Trinity \" forstærker denne stærke religiøse symbolik. De nævnte varemærke omfatter en \ "lige-anholde \" design, der består af verdslige og moderne billedsprog. Ud over disse forskelle i udseende, skal du oprette de varemærker, \ "forskellige betydninger og kommercielle indtryk. \" Sagsøgerens varemærke har en \ "overvældende-religiøse føler, \", mens den citerede mærke, baseret på dens historie ejendomsret og anvendelse, konnoterer en \ "ungdom tjenesteyder, \", og ordet \ "klassisk \" (sammen med putteren og golfbold) foreslår en golfturnering.

Bestyrelsen noterede sig, at afdeling 2 (d) bestemmelse, afhænger af de faktiske resultater, herunder \ "arten og virkningen af de varemærker, samt markedsføring miljø, som en køber normalt støder på dem. \" Anvendelse af dette princip, bestyrelsen fandt, at varemærkerne her viderebringe \ "generelt meget forskellige kommercielle indtryk. \"

Og så vendte bestyrelsen afslaget.

TTABlog kommentar: Er der ingen kirker, som sponsor golfturneringer?

Tekst Copyright John L. Welch 2009.

Lyspunkter i haven



Jeg har været tilbage i England for en uge, tænker, at vi endelig kan få det sidste hånd lagt på huset, og få den klar til udlejning igen. Men det lader til, at hver gang vi gør en ting, en anden ti opstår problemer - og i stedet slutte dekorere på badeværelset i denne uge, vi har haft til at fratage det ned til mursten og begynd forfra. Så jeg har tænkt mig at komme frem og tilbage det meste af efteråret ..


Men hvis huset er stadig en katastrofe, det gode vejr i denne uge har givet mig tid til at komme videre med haven, og det er meget gradvis ved at komme i form. Men på trods af junglen, som jeg fandt i juli, var det ikke alle doom og mørke, selv i starten. Der var en række planter, som ikke var helt bukket under for omsorgssvigt og var modigt blomstring på, mod alle odds. Ligesom de roser, som trods blive smurt ind i sort stedet, fortsatte med at sætte de ulige blomsten.



Så var der hebe Bush. Det var allerede forbi sit bedste, når jeg kom tilbage i midten af juli, men du kan stadig se, hvor herligt det havde været. Bush-selvsåede flere år siden, i en anden del af haven, hvor jeg ikke ønsker det. Jeg har overført beløbet, da det blev dog en lille kvist, ikke sikker på, om det ville tage. Det er nu fem meter høje og fire fod bred, og blev dækket af blomster, til stor glæde for de lokale sommerfugle.


En anden busk af omtrent samme størrelse var fuchsia af foran porten. Det har været der så længe jeg kan huske - mindst tredive år, muligvis længere. Det er ikke min favorit fuchsia sort, men hvad den mangler i kvaliteten af de blomstrer, det giver helt klart op til i mængde.




En række planter havde selvsåede i akavede steder, men gjorde det bedste de kunne. Disse søde ærter havde grebet fat i nåletræ til at støtte dem ...



mens revner i stier havde givet et hjem for Alyssum.




Føje til, at hortensia, som jeg allerede har sendt omkring, og der var mindst en smule lettelse fra ukrudt. Mere farve blev leveret af de bær, som nu er herligt - men jeg har tænkt mig at gemme, at for en anden stilling.

mandag den 30. november 2009

Moderne Contmporary Retail Store indvendige og udvendige Lighting


En moderne indretningsmulighederne brug for særlig belysning idéer, for at gøre rummet ser smuk, vi har brug for en hyggelig lampe eller en unik lampe design. Se på disse moderne reel butik indendørs og udendørs belysning ideer, på det første billede: den største indvendige belysning er placeret på boksede lampe hængende på væggen, og der er en bordlampe på hjørnet af lokalet.

Her er en hængelampen ideer, er små lamper der hænger på væggen og gør rummet ser smukke og unikke.

lørdag den 21. november 2009

A Little Rebellion nu og da er en god ting

\ "Jeg holder det, at et lille oprør nu og da er en god ting, og som er nødvendige i den politiske verden som storme i de fysiske .... Det er en medicin, der er nødvendige for et godt helbred for regeringen. \" - Thomas Jefferson

Her er en breaking news alarm for alle Carpenters: Højt niveau Unionens politik og magt er i centrum for den \ "emergency tilsyn \" i løbet af New York City District Council Of Carpenters.

Dybden af District Council korruption er meget større, end du får at vide. Mike Fordes ti år regeringstid af korruption, belønnes slap etik, korrupt adfærd og brug af narkotika. I denne "kultur af korruption," et giftigt arbejdsmiljø blev oprettet, hvor mere forsætligt uvidende om korrupt adfærd, en person er, jo mere du forskud i position og magt.

Brødre og søstre, kan vi ikke tie stille længere! Dette er vores fagforening, det er vores medarbejdere, idet bestikkelse og narkotika, skjule ulovlige våben og narkotika på vores ejendom, mens tilsynsførende, Frank Spencer installerer Pete Thomassen, den person, der dækker op korruption og undladt at beskytte vores finansielle interesser, som hans assistent. Spencer, har også holdt alle Fordes håndplukkede ja-mænd i deres magtpositioner.

Hvad fanden sker der her? Hvorfor er vi står for dette? Hvorfor er vi ikke stående på 395 Hudson Street med \ "fakler og beg gafler \", kræver deltagelse i tilsynet? Hvem beskytter vores finansielle interesser, herunder vores pensions-og sundhedsmæssige fordele?

Thomas Jefferson, at revolutionære patriot, talsmand oprør hvert 20. år eller deromkring, for at minde regeringen, at en ånd af resistens florerede blandt folket.

I denne sprite, skal EU-Carpenters tage sig tid til at give udtryk for deres bekymringer på EU-møder og UBC høring den 15. oktober, 16, og det er som det skal være.

Dette er, hvad der er kendt:

5. august Mike Forde og ni andre blev arresteret opkrævet i en 29-count anklageskrift, i en $ 1 million ordning for korruption, afpresning, bestikkelse og mened, i en sammensværgelse, der strækker sig over et årti, der omfatter seks entreprenører, agent, business manager, fond trustees, tillidsrepræsentanter, mob medarbejdere og Rådets medarbejdere.

13. august fyrede UBC General formand Douglas McCarron Rådet EST Mike Forde, lokale 608 business manager, John Greaney, lokale 608 forretninger agent, Brian Hayes, og bestilte en "nødhjælps tilsyn" af District Council og udpegede Vice President Frank Spencer, supervisor.

24. sep føderale agenter bevæbnet med en ransagningskendelse beslaglagt narkotika, siges at indeholde store mængder af det stærkt vanedannende receptpligtige smertestillende middel OxyContin, og en stun gun skjult inde i en hemmelig væg i Rådet.

Forde, længe rygte at have kastet narkotika-fueled parter i Rådet, testet positiv for kokain og marihuana, da han blev arresteret. Syv af hans ni medtiltalte også testet positiv for narkotika. To nægtede at blive testet.

I de seneste uger har mindst syv mere højt råd ansatte enten er blevet fyret, suspenderes eller stadig er ansat for manglende dopingtest bestilt af Frank Spencer. Flere medarbejdere barberet hår på hovedet og fjernet alt hår på kroppen for at undgå afsløring af stofbrug.

Uafhængig efterforsker, Walter Mack som arbejde førte til, at afgifter i anklageskriftet skrev, Thomassen og District Council officerer \ "involveret i det mindste onde uvidenhed \" af den korrupte adfærd fra selskaber som Tri-bygget og på linje, som menes at være to af de seks unavngivne entreprenører i anklageskriftet og var notorisk kendt blandt tømrere som \ "cash \" selskaber ", endnu ikke tilladt at arbejde korrupte i årevis."

Endnu en gang medlemskab, der betaler lønningerne til disse såkaldte ledere har været holdt i mørke. Der har været en virtuel nyheder blackout og medlemmer spørgsmål ubesvarede af tilsynsførende, Frank Spencer.

Udskriv løbesedlen nedenfor, så tag den med dig til høringen, lægge det på jobbet, stemme dine bekymringer til formanden Draper! Dens din fagforening!

Rebellion

mandag den 16. november 2009

Jeg elsker Jubiläumswarte.


billede af anarchitecture

Den Jubiläumswarte, en observation tårn i den vestlige udkant af Wien (Østrig), designet af den østrigske arkitekt Hermann Kutscheras i 1955.

billede ved Ute Bauercontent ved anArchitecture

torsdag den 5. november 2009

lørdag den 31. oktober 2009

Puttin 'Up

Yep, det er rigtigt. Jeg er en Canner. Så meget som jeg afviser kønsroller, kan jeg ikke lade være med at nyde de traditionelle husmor opgaver. Jeg kan godt lide at støv og lave mad, og jeg vil tage folde vasketøj som helst dag i løbet af tunge løft. Så denne weekend, når det kom til konservering 75 pounds af tomater, jeg sagde \ "Sign me up! \". Min ven Jen kom over for at dele den dusør (faktisk er hun bragte dusøren), og vi har gjort sauce og syltede agurker til en fuldstændig omlægning. Mine hunde gø, når vi pakket op omkring 5 med en ganske træk. Her er et foto taget inden den sidste sæt af forarbejdede dåser kom ud af konservesfabrikkerne: Dette var vores første lejlighed til at bruge alle fem brændere på vores sortiment samtidigt. Når vi plukket ud af ovnen, vi troede, at femte brænder kan komme i handy for netop denne slags ting.

lørdag den 24. oktober 2009

aftensolen



Dens svært at tro, hvor smukke de områder, der er i aftensolen. Jeg tror måske det var den smukkeste dag i året? Et af de mange ...

tirsdag den 20. oktober 2009

Linda's koekken: Huller i loftet og en skimme frakke

Altså, jeg i sidste uge rapporterede, at vi gerne skrabes af popcornene fra mit køkken loftet. Det var en rod, og jeg tænkte på, om vi vil være i stand til at få loftet i god nok form til at male (vs dække op med beadboard eller tapet).

Tja, i denne weekend, vi skære tre huller til forsænket lys og lægge op til første lag af skimme pels (fælles sammensatte), og jeg synes det er leder pretty good!
Nu, før nogen spørger om placeringen af det tilbagetrukne lys - ja, jeg ved, at de er off-center. Vi havde et dilemma. Midten af vinduet / vasken er ikke centreret på køkkenet. Da det oprindelige bygherrer stille op ovenlys stativ, lavede de en slags forsøg på at centrere det på loftet, men de savnede, og det er hverken centreret på loftet eller foran vinduet. Føje til, at rummet over køkkenet er der, hvor de centrale luft maskinen er - lige over vedhænget lys tilslutningsboks. Så flytter dette lys at centrere det var ikke et let valg, og vi valgte at lade det være som det er. Så jeg besluttede at line op midt forsænket stativet med vedhæng og stram den ydre lys et sted mellem midten lys og frysere. Der gav god mening, indtil vi indså, at der er et desværre placeret stud, som satte kibosh på denne idé. Altså, at de to nødvendige lys flyttes tættere på centrum, hvilket betød, at mit øje, at de skulle equa-afstand til centrum. Eller deromkring. Give mening? Der var ingen indlysende løsning, der ville ikke genere min følelse af balance, men gerningen er gjort.

Og få en belastning af denne fantastiske skimme frakke! En mere skimme, så prime - derefter maling! Nå, efter at nye Gulvlister er sat op, kabinetterne er malet (inde og ude), og det tilbagetrukne lysene er tilføjet. Jeg har brug for det patenterede Eddie Ross energi drik (Facebook joke).

For øjeblikket, vil jeg være at beholde den eksisterende loftlampe (det er langt nede på listen over nødvendigheder). Men en pige kan drømme ...

via Cote de Texas

via My Home Ideas

hjælp mig på Edith Wharton hus

via Restoration Hardware
via Shades of Light



Abonner på:: Surroundings::




tweetmeme_url = 'http://yoururl.com';
tweetmeme_service = 'bit.ly';


onsdag den 14. oktober 2009

Jake Gyllenhaal's hjerne magt

I årenes løb har vi vænnet sig til Jake Gyllenhaal forsikkre, at han ikke er en matematik mand (Bevis) eller en raketvidenskab mand (October Sky), og at dinosaurer gav ham en hård tid i Columbia. Ikke desto mindre, Jake's on tap viden i det østlige religiøse filosofi, for ikke at nævne hans vane med at piske en Virginia Woolf roman, som om fra ingenting, viser, at Jake rent faktisk har en hjerne der passer til hans filmstjerne ser, atletisk tapperhed og biceps.



Selv om det kan være svært at fremstå som en intellektuel, mens slynge sin iltre og gennemblødt kærlighed renter over en balkon mod bagsiden af en ventende, patienten struds, Jake stadig kan gøre, at »Beautiful Mind 'look. Tid til at tage et kig på hjernemæssig Jake.













Det gør næsten ingen forskel, om det er en bog eller sværd i Jake's hånd, Jake har magt til at øve både med dødbringende nøjagtighed.

Indeholder billeder fra IHJ.

søndag den 4. oktober 2009

Microsoft i den amerikanske avis reklame tilbud

Ejeren af Conde Nast har underskrevet en aftale med Microsoft om at give sin lokale avis annoncører til at sælge annoncer på tværs af søgning giantæs online ejendomme

torsdag den 1. oktober 2009

Soundsourze

Hvis du mangler musikinstrumenter, kan du kigge her.

lørdag den 26. september 2009

Økonom: Home-skolegang paa fremmarch

Det Allens er hjem-skoleelever. I stedet for at sende deres børn til en offentlig eller privat skole, lærer de dem derhjemme. De er langt fra alene. En generation siden, Hjemmeundervisning var sjældne, og i mange stater, ulovlig. Nu, ifølge Institut for Uddannelse, der er omkring 1,5 millioner hjemme-skolet studerende i USA, et antal, der er fordoblet i et årti. Det er ca 3percent af skolens alder. The National Home Education Research Institute anslår antallet endnu højere, nemlig mellem 1,8 millioner og 2,5 mio.

Mere her ...

onsdag den 23. september 2009

torsdag den 10. september 2009

Microsoft til at betale $ 290m i retssag

En amerikansk føderal domstol har beordret Microsoft til at betale over $ 290m (£ 175M) for bevidst at tilsidesætte om et patent fra canadiske firma i4i.

Patentet vedrører anvendelsen af XML, et programmeringssprog, som tillader formatering af tekst og gør filer læses på tværs af forskellige programmer.

XML er en integreret Microsoft \ 's flagskib tekstbehandling software Word.

Texas byretten dommer Leonard Davis også indgivet et påbud forhindrer Microsoft i at sælge Word.

Rækken specifikt vedrører anvendelsen af Extensible Mark-up Language, eller XML-dokumenter.

I4i indgivet et patent i 1998, der er skitseret et middel for "manipulerede med arkitektur og indholdet af et dokument, adskilt fra hinanden" påberåbe XML som et middel giver brugere mulighed for at formatere tekst dokumenter.

XML er også udbredt blandt andre ord-processing programmer som OpenOffice.

Forsætlig

Tidligere i år, skal retten i et nævningeting retssagen, at Microsoft havde krænket patentet og tildeles i4i $ 200m (£ 120).

I den seneste dom, retten beordret Microsoft til at betale $ 40m (£ 24m) for forsætlig arten af overtrædelsen og renter på de beløb, i alt mere end $ 40m.

I en separat påbud, skal retten forbudt Microsoft fra "sælger, tilbyder at sælge, og / eller import i eller i De Forenede Stater" enhver version af den software, der kan åbne brugerdefinerede XML-filer (med filtypenavne. Xml,. Docx, eller . docm).

Microsoft har 60 dage til at overholde de påbud, men sagde i en erklæring, at det vil appellere afgørelsen.

"Vi er skuffede over retten \ 's dom," sagde Microsoft talsmand Kevin Kutz.

"Vi mener, at de beviser tydeligt, at vi ikke krænker, og at i4i patentet er ugyldigt. Vi vil appellere dommen."

tirsdag den 8. september 2009

muntre klip på Pirat TV

Sæt skydeskiver på ryggen af rockere og bandemedlemmer. Så kan de bedre ramme hinanden. De fleste er nok enige med mig i at det er en lidt risikabel og halvt dårlig ide, men alligevel ser det nu ganske muntert ud, når det er formidlet som joke på DR.dk under Pirat TV. Der er masser af andre klip at muntre sig med, hvis man ikke lige har fået nok.
http://www.dagensbuzz.dk/

mandag den 7. september 2009

Ingusjetiske minister skudt paa arbejdspladsen

Opførelsen minister af flygtige russiske republik Ingusjetien er blevet myrdet, russiske nyhedsbureauer rapport.

Ruslan Amerkhanov blev skudt i sit kontor i byen Magas, lokale embedsmænd fortalte ITAR-Tass nyhedsagentur.

Angreb på regeringens embedsmænd er blevet mere almindelig i de urolige, hovedsageligt muslimske Nordkaukasus republik.

I juni, Ingusjetien \ 's formand Yunus-Bek Yevkurov blev alvorligt såret under et mordforsøg.

Den ingusjetiske indenrigsministerium sagde en uidentificeret gunman skudt og dræbt hr. Amerkhanov på punkt-tom række i hans kontor.

Ingusjetien har set eskalerende sammenstød mellem sikkerhedsstyrker og væbnede militante i det forløbne år, svarende til den vold, der fortsætter i nabolandet Tjetjenien.

Tre ansatte i Rusland \ 's nødsituationer ministerium blev skudt og dræbt i Ingusjetien ti dage siden.

I Tjetjenien, russiske styrker var involveret i hårde kampe med separatistiske oprørere indtil for et par år siden, selv om kampene er blevet langt mindre intens nylig.

onsdag den 2. september 2009

Vindue paa Eurasien: Moskva stat Forgreninger i Tidligere republikker afspejle forholdsvis end Skift bilaterale forbindelser, russisk Scholar Says

Paul Goble

Wien, August 6 - En Kreml har planer om at bruge grene af Moscow State University i tidligere sovjetiske republikker, med henblik på at øge Moskvas indflydelse har endnu ikke vist sit værd, med hver af de fire etablerede hidtil afspejler snarere at ændre de bilaterale bånd mellem de involverede lande ifølge en Moskva professor.
I et interview offentliggjort på Polit.ru i denne uge, Anna Arkhangelskaya, en instruktør på MSU's filosofi fakultetet, siger, at Kreml's plan i løbet af de sidste ti år for at bruge MSU "varemærke" for at tiltrække studerende og dermed vinde de politiske eliter i ikke-russiske republikker har ikke fungeret efter hensigten (www.polit.ru/science/2009/08/04/arhangelskaja.html).
Siger hun er "helt sikkert", at disse "på højeste niveau" af den russiske stat har besluttet at fremme åbningen af sådanne filialer for "politiske" grunde, Arkhangelskaya siger, at erfaringerne fra de fire etableret siden 1999 - i Sevastopol, Astana, Baku og Tashkent med en femte planlagt til Dushanbe - ikke tillader en enkelt konklusion om dem.
"På den ene side," fortsætter hun, sådanne institutioner kan trække på MSU's ry for at styrke eller skabe bånd på tværs af de tidligere sovjetiske rum. Men "på den anden, det er et spørgsmål om prioriteter: hvis politik og ikke uddannelse er i første omgang, da dette vil have den virkning, som skader uddannelse" hvad den gør.
"Det forekommer mig," fortsætter hun, "at det ville være meget bedre, hvis de filials skabte ikke blive en valuta udveksling i det politiske spil. Etablering og drift af filialer er en vanskelig, intensive og langvarige arbejde, som er [bedste] understøttes ikke af indlæggene fra tribunes og ikke af ord til populære tv-programmer. "
Arkhangelskaya, der har haft erfaring med alle de eksisterende filialer, bemærker, at de har til fælles brug af Moskva instruktører til intensiv, korte kurser, noget, der begrænser antallet af emner, der kan læres, og som ofte griber ind i den pædagogiske programmer, der de studerende kan forfølge i andre institutioner.
Men i løbet af interviewet, MSU instruktør siger, at det har ramt hendes mest om filialer er mangfoldighed blandt dem. Først af alt, hun konstaterer, at de varierer, afhængigt af den holdning værtsregeringen. "I Kasakhstan og især i Baku," regeringerne er særlig støttende, leverer en stor del af finansieringen til skoler.
Men i Sevastopol, den MSU filial eksisterer, Arkhangelskaya antyder, "inspirere af lederne i Ukraine, den politiske linje i sin regering, og dens forhold til Rusland." Der, den russiske regering og MSU har måttet bære næsten alle udgifter i filialens drift.
Andet, fortsætter hun, forholdet mellem MSU besøger instruktører og fakultet fra institutioner i de byer, hvor filialerne er beliggende varierer enormt. I Astana, den MSU filialen har "gode relationer med de ansatte i Gumilyev eurasiske National University. Andetsteds forbindelser er mindre tæt, i hvert fald indtil videre.
Og for det tredje, Arkhangelskaya understreger, erfaringerne fra de studerende og sandsynligheden for, at de vil fortsætte deres studier i Moskva varierer enormt. I Baku, for eksempel, siger hun, embedsmænd taler om at sende de bedste studerende til Moskva som en "belønning" for et godt arbejde, andre steder har der været alvorlige problemer med at koordinere de studerendes programmer.
Fordi disse filialer har ikke givet de forventede resultater, og fordi de skaber problemer for instruktører fra Moskva, som må afbryde deres undervisning og forskning, Arkhangelskaya siger, at det kommende "skæbne af filials" er ikke helt klart. "Åbning af nye," siger hun, "truer eksistensen af de ældre," selv før de kan producere.
Og hun siger, at som en, der voksede op før den nuværende besættelse med "branding" og "reklame" fandt hold i uddannelse som i andre kredse, hun er meget i tvivl om, at selv MSU's utvivlsomt velkendt "brand" kan spille den rolle Kreml håb om, og hun frygter, at forfølge dette mål vil kunne ende med at skade den pædagogiske proces.

torsdag den 20. august 2009

Det er altid Randy i Australien


Check out Randy i denne nye trailer til den kommende Birdhouse Australien tour video, tilgængelig online 3 august!

lørdag den 15. august 2009

En udvikling af en Treasure

Ved Rocky Lopes.

Forestil dig min overraskelse, da jeg kørte øst om Bonifant Road tidligere Layhill når jeg glanced til venstre på et samfunds skelsættende og rigdom, de nationale hovedstad Løbevogn Museum. Jeg var nødt til at gøre en dobbelt-tage: Det var borte!

Ingen spor, ingen bygninger. Ligesom det var aldrig dér!

Jeg vidste, at ICC konstruktion ville påvirke det, at have hørt sådanne diskussioner, men jeg må indrømme, jeg ikke havde været meget opmærksom.

Heldigvis er vores samfund Treasure er kun bevæger sig, som de siger, \ "lige op ad bjerget \" og vil åbne igen senere på sommeren. Deres hjemmeside giver oplysninger om den bevægelse, hvor vognene blev flyttet, og giver billeder af deres nye graver.

Jeg har altid nydt at familie og venner at besøge National Capital Løbevogn Museum. Jeg havde været bekymret efter 2003 brand, der ødelagde så meget, herunder nogle uerstattelige gade biler af gamle, at min ældste red og fortalte mig om. Jeg husker, at min mor og far har fortalt mig om, hvordan de ville få på vognene at gå på arbejde, shopping, og selv for de lejlighedsvise besøg på Glen Echo med mine ældre søskende. Den linje har stoppet visningen af den tid, jeg blev gammel nok til at køre det, så jeg var nødt til at bosætte sig med at besøge Glen Echo i ryggen af min onkel station vogn.

Jeg kan ikke vente på grand genåbning af Løbevogn Museum på deres nye hjemmeside, og se det store smil at finde hos vores nabo, der nyder dette samfunds rigdom, som jeg gør.

lørdag den 8. august 2009

Slaget ved Sligo Creek Golf Course, Del

Der er skrevet meget om den skæbne, Sligo Creek Golf Course i adskillige blogs og MSM artikler. Men alle disse forfattere kom til tvisten sent. Jeg bor fem blokke fra Sligo og har beskæftiget sig med emnet i mere end to år. Lad historien om konflikten blive fortalt i sin helhed.

Striden har sine rødder i aktioner, som County Council i 2006. Park og Planlægning drives fire amts-ejede golfbaner: Northwest, Needwood, Little Bennett og Sligo. De fire-retters system havde mistet penge til syv år i træk, med det årlige tab vokse fra $ 522.759 i regnskabsåret 2000 til $ 1.432.178 i regnskabsåret 2006. Disse tab kræves skatteyder subsidier godkendt af Rådet. Samtidig er den Montgomery County Revenue Authority (MCRA), en kvasi-statslig enhed kontrollerer fem andre offentlige golfbaner, havde tjent positive nettoindtægter i syv år i træk. County Council's planlægning, boliger og økonomisk udvikling (PHED) Udvalget blev overbevist om, at MCRA var et bedre golf manager end Park og Planlægning og kunne gøre county fire-retters system opløsningsmiddel. Så Rådet enstemmigt godkendt et lovforslag, der har dirigeret Park og Planlægning at leje de fire kurser til MCRA med forventning om, at bedre forvaltning kunne standse tab.

Lejeaftalen indeholdt én ud for MCRA: det kunne dreje over en naturligvis tilbage til Park og Planlægning, hvis det naturligvis mistet så mange penge, at det udgjorde en trussel mod systemet solvens. Sproget i leasingkontrakten hedder:

Efter en konstatering af Tenant [MCRA], baseret på en uafhængig finansiel analyse af hele Golf System, som indikerer, at nogen af Park Golf Courses er skadelige for hele Golf System, forpagter har ret til at udtrække en af Park Golf Courses fra Lease og returnere det til Landlord [Park og Planlægning], dog forudsat Tenant skal først fremlægge sådanne resultater til Planning Board and County Council til at overveje alternativer til at lukke Park Golf Bane. Ved aflevering af sådanne Park Golf Course at Landlord, Udlejer må ikke operere sådan Park Golf Course i konkurrence med Tenant som fastsættes i overensstemmelse med punkt 2.1. Bortset fra som angivet i punkt 3.2.2, forpagter må ikke udøve sin ret til at lukke Little Bennett Golf Bane i henhold til denne afdeling 12.2 indtil Little Bennett gæld er betalt, og udgivet i full.Council medlem Steve Silverman, så formanden for PHED udvalg, og kom nærmere ind på, under hvilke omstændigheder MCRA kunne slå en golfbane tilbage til Park og Planlægning på dagen for afstemningen:

Tærsklen testen ikke, at et bestemt kursus er at tabe penge, men som i virkeligheden er det tab af midler i forbindelse med en af golfbaner er skadelige for hele golf-system, som betyder i praksis, det har potentiale til at tage hele golf system. Under disse omstændigheder lejeren kunne tage at Park golfbane og returnere det til Park og Planning.Just før MCRA's overtagelse Sligo og de tre andre Park og Planlægning kurser, MCRA lejet Keith Miller som sin nye administrerende direktør. Miller er et ekstremt lyse og aggressive golfbane manager, der var engang en Regional Manager for Arnold Palmer. Men han havde to problemer. Først Little Bennett golfbane, en af de fire vendes til MCRA ved Park og Planlægning, lidt fra gældsomkostninger omkostninger på $ 405.000 om året, og lejekontrakten udtrykkeligt er forbudt MCRA fra at kaste den. Andet har Montgomery County Airpark, der også drives af MCRA, blev oplever voksende økonomiske problemer og konflikter med det omgivende samfund. Miller ønskede at finde en måde at stabilisere MCRA finanser og han hurtigt konkluderet, at den bedste måde at gøre det på var at udnytte en af hans system's mest værdifulde aktiver: Sligo Creek Golf Course.

Miller's planer kolliderede med Sligo's nabo på måder, der førte til nutidens tvisten. Vi vil finde ud af, hvordan i anden del.

mandag den 3. august 2009

African Safari Adventure paa Kalahari Hotel i Wisconsin Dells

Den Kalahari Hotel i Wisconsin Dells er et ideelt ferie sted for turister, der ønsker at opleve eventyr på det afrikanske Safari uden at skulle gå til Afrika. Hotellet er udstyret med en stor samling af stammekrige Artifacts, jungle planter, afrikanske vægmalerier og mange andre afrikanske attraktioner.

Hotellet har også sin store indendørs badeland, som er ideelt til at nyde med hele familien og venner.

Gæsterne bydes velkommen af den venlige stabe. Hotellets lobby er fuld af forskellige afrikanske decors. Som en tradition, hver gæst er udstyret med en farvestrålende armbånd, der fungerer som en indgang passere, når den kommer ind vandet parker faciliteter.

Hotellet består af mere end 700 rummelige værelserne meste kaldet Hut Værelser. Disse værelser, dekoreret med en safari stil tema, er udstyret med mikrobølgeovn, mini køleskab, strygejern, hårtørrer, farve-tv, kaffemaskine og andre elektroniske faciliteter.

Andre typer suiter i hotellet er som følger:

African Queen
Fugleperspektiv
Kombination
Horizon
Gæstfrihed
King Whirlpool
Royal African Queen
Royal Hotel og restauration
Royal King Whirlpool
Royal To Room Familie
Safari
To Room Familie

Andre typer værelser omfatte:

Desert
Hut
Lodge
Nomad

Der er også Condo enheder og huse til salg eller til leje.

Der er masser af restauranter inden for hotel tilbyder forskellige former for lokale og internationale køkken. Den Kahunaville Restaurant er en af de restauranter, der tjener specialiteter fra en Las Vegas type kulinariske. Room køkken kan arrangeres fra disse restauranter.

De indendørs vandland af hotellet fremmer en masse spænding og tiltrækning, som kan nydes alene af hotellets gæster. Den leveres med et bredt område med dressing værelser. Blandt de store attraktioner i vandland, er:

Master Blaster
Tanzanias Twister
Rippling Rhino
Doven River
Victoria Falls
Flow Rider
Wave Pool

Vandet park beskæftiger professionelle livreddere at garantere sikkerheden for sine gæster. Eksklusiv puljer for børn er også tilgængelige.

Højreklik på det område, som vand park, børn og voksne kan have en forfriskende drink efter eget valg fra indrømmelser omkring området.

Gæster kan også have en tår af deres foretrukne vin eller spise middag på Great Karoo lige uden for vand park. Det er strategisk placeret for en flot udsigt over hele vandland.

Efter at have de mest spændende ride og tilbringe en lang dag med oplevelser, du kan nyde med en afslappende spa behandling på Oasis Day Spa og Salon. Det giver flere naturlige spa behandlinger, som sikkert vil give dig de mest afslappende oplevelse kan du nogensinde får.

Hotelgæster kan også få mulighed for hands-on erfaring med at skabe disse mesterværker af keramik på Pottery Pizzazz. Denne shop sælger desuden et bredt udvalg af potter udtrykkeligt designet ideelle som souvenir poster.

En stor shopping oplevelse kan nydes på Zakanaka, der indeholder en bred vifte af beachwear, souvenir poster, safari poster og afrikansk tøj.

Hotellet tager også højde for enhver social indsamling begivenheder eller forretningsrelateret lejligheder, som for eksempel messer, udstillinger, bryllupper, fester eller corporate møder. Der er mange konferencelokaler at vælge imellem. Catering kan arrangeres for den særlige lejlighed.

Den Kalahari Hotel i Wisconsin Dells er virkelig en one-of-a-kind hotel, som leverer den mest komplette pakke er perfekt til en ferie og eventyr.

For mere information om Kalahari Hotel Wisconsin Dells og Wisconsin Dells Water Park Hoteller kan du besøge vores hjemmeside.

Stukprodukter Stain Fra Tagsystemet lækage

mandag den 20. juli 2009

Tuvalu vows at gaa carbon neutral

Det lille Stillehavet østat i Tuvalu har sagt det ønsker al sin energi til at komme fra vedvarende kilder i 2020.

Public Utilities minister Kausea Natano sagde hans nation af 12.000 mennesker ønskede at statuere et eksempel for andre.

Tuvalu består af en perlerække af atoller med det højeste punkt kun 4.5m (15 fod) over havets overflade, hvilket gør det ekstremt sårbare over for oversvømmelser.

Regeringen ønsker at bruge vind-og solenergi til at generere elektricitet, i stedet for importerede diesel.

"Vi ser frem til den dag, hvor vores nation er et eksempel for alle - drevet udelukkende af naturlige ressourcer som solen og vinden," Kausea Natano sagt.

Inspirerende andre

Tuvalu og mange andre lavtliggende atoller i Stillehavet, Caribien og Det Indiske Ocean er bange for, at global advarsel kan føre til stigning i vandstanden, der kan bogstaveligt talt tørre dem fra landkortet.

Andre nationer - herunder Norge, New Zealand, Island og Costa Rica - har også lovet at blive carbon neutral, reducere deres udledning af drivhusgasser til nul.

De fleste af disse lande har relativt små populationer, og deres løfter er usandsynligt, at gøre en betydelig forskel i den samlede kamp mod den globale opvarmning.

Men mange miljøforkæmpere siger deres holdning er ikke desto mindre vigtigt, da de giver et forspring til andre lande til at følge.

"I en vis forstand, at de er ved at bane vej for mellemstore og store økonomier, som er nødt til at flytte, hvis vi vil bekæmpe klimaændringerne," Nick Nuttall, talsmand for FN's miljøprogram, fortalte den franske nyhedsbureau AFP.

Tuvalu skøn ville det vil koste omkring $ 20 millioner til at generere al sin elektricitet ved hjælp af vedvarende energikilder. Det har allerede indledt en proces ved at installere en $ 410.000 solsystemet på taget af de største fodbold stadion i hovedstaden, Funafuti.

søndag den 19. juli 2009

Mimmi O'Connell


Med en fusion af de asiatiske og europæiske æstetik interiør designer Mimmi O'Connell bringer en rolig og elegant følsomhed til hende værelser. Linen er blandet med jern og tømmer, renvaske med asiatiske antikviteter og World Travel finder. Det er et udseende, som er tankevækkende varmt dovne eftermiddage, en siesta i Sydfrankrig eller Toscana. Fine vin og en bøde liv omgivet af enkle, men alligevel fine ting.

søndag den 12. juli 2009

Tidens tegn? Vatikanets radio til at begynde at spille annoncer

Ved Duncan Kennedy
BBC News, Rom

Vatikanets Radio - talerør for den romersk-katolske kirke - er begyndt at luft-reklamer for første gang i den station 's næsten 80-årige historie.

Det første selskab til at køre sine reklamer vil blive en italiensk gas-og el-selskab - Enel.

Indtil nu Vatikanets Radio har været fuldt ud finansieret af den katolske kirke til en pris på omkring $ 30m (£ 17m) om året.

Men Pavestolen 's nyeste finanser viser, at det også er ramt af den globale økonomiske afmatning.

Fælles værdier

Grundlagt i 1931 af italienske opfinder Guglielmo Marconi, Vatikanets Radio er den internationale broadcast platform for den katolske kirke.

Den sender sine programmer på 45 sprog på FM og internet med det formål at sprede budskabet om paven og Kirken 's kristne lære.

Men station - ligesom andre organisationer - det har for nylig været på udkig efter uden økonomisk hjælp.

Det er nu kommet i form af Enel. Sine reklamer sandsynligvis vil være i overensstemmelse med de målte konservativ tone af stationen.

Til gengæld Vatikanets Radio kunne modtage nogle $ 250.000 (DKK 155.000) i løbet af de næste seks måneder.

ENOL siger, at det er en ære at blive valgt som den første annoncør på Vatikanets Radio, da den siger, at selskabet har nogle af de fælles værdinormer, og den katolske kirke.

Donationer ned

Indtil nu Vatikanets Radio er betalt ud af kirken 's centrale midler.

Pavestolen har netop offentliggjort sine finanser, der viser, at den havde et underskud for andet år i træk. Omkostningerne ved Vatikanets Radio var delvis skyld i underskuddet.

Kirken siger donationer blev ned i det forløbne år på grund af verden 's nuværende økonomiske problemer.

Det vil være et par måneder før det er kendt, hvis reklamer arbejder, og om publikum accepterer dem.

torsdag den 2. juli 2009

Army overthrows Honduras formand

Army overthrows Honduras præsident i, hvad nogle frygter kan Obama 's første Coup d ' Etat. En besværlig omstændighed: Hovednotater ledere Honduras militærkup uddannet i USA, men at fordømme kuppet med mange andre, Hillary Clinton siger, "De foranstaltninger, der træffes mod honduranske præsident Manuel Zelaya krænker forudsætninger af Inter-American Demokratiske charter og dermed skal fordømmes af alle. "
Tidligere på metafilter: En skole for tortur og er CIA manipulation med venezuelanske valg?

søndag den 28. juni 2009

2010 Ansoegere: Delegate 21: Brian Mcdaniel

Brian Mcdaniel for Delegate, Distrikt 21
Facebook
Web: http://votebrianmcdaniel.com/
brian@voteBrianMcdaniel.com
Mød og Hils den 28. juni 2009, 1:00 pm (Oversigt) (Skrevet den 21 juni 2009)

tirsdag den 16. juni 2009

Afrika pionerer mobile bank push

Mobile finansielle tjenesteydelser i den tredje verden kunne være værd $ 5bn i 2012, siger analytikere.

CGAP - et konsortium, som arbejder for at udvide finansielle tjenesteydelser i udviklingslandene - sagde den vækst i mobile dækning hjalp til brændstof vækst.

Mere end en milliard mennesker i udviklingslandene har adgang til en mobiltelefon, men ingen bankkonto.

I februar 2009, Bill Gates lovede $ 12.5m (£ 8.6m) for at hjælpe verden 's ringe adgang banktjenester.

Den rådgivende gruppe til støtte for Ringe (CGAP) sagde, at det mente, at antallet af personer med adgang til en mobiltelefon, men ingen bankkonto, vil stige til 1,7 milliarder i 2012.

Det forventes også mere end én ud af fem for at bruge deres mobiltelefon til at få adgang til banktjenester, skabe et marked til en værdi op til $ 5bn (£ 3.05bn).

"Der 'sa megen spænding, men meget lidt forståelse, hvad ' s gang," sagde Mark Pickens, mikrofinansieringsinstitutter analytiker på CGAP.

Han sagde, at mobile operatører var ideelt placeret til at lancere mobile banktjenester i udviklingslandene som banker var usandsynligt at sætte i de enorme investeringer, der kræves til at oprette filialer i et land.

"Kunderne har allerede købt et salgssted - det 's i lommen," siger han.

En af Afrika 's første mobile banking system, M-pesa, der blev lanceret i Kenya i marts 2007.

Et netværk af mere end 7.000 ansatte - de fleste forretningsdrivende - blev sat op til at tage imod indskud og udstede kontant, med brugere bemyndigelse betalinger på deres mobiltelefon ved hjælp af en PIN-kode.

Denne tjeneste er nu udvidet til at omfatte Tanzania og Afghanistan med planer om at lancere i Indien, Egypten og Sydafrika.

Safaricom, Østafrika 's største mobiloperatør, sagde, at det forventes, M-pesa at generere et overskud i år. Andre virksomheder, såsom Sydafrika 's MTN og Kuwait ' s Zain er lodstjeneste ligner M-pesa.

fredag den 12. juni 2009

Morgenen efter aftenen foer


Skuddet jeg sat i sidste uge er nu op på Melbourne Street Fashion.com
Fortæl mig hvad du synes. Det var en massiv indsats fra alles side, og jeg tror, det viste sig virkelig godt, især i betragtning i den uge, der fører op til det jeg var syg hjemme i sengen.

I aftes var Gay Bash Cell Block Party, og jeg var døren tæve. Dette er, hvad jeg havde:

Margiela og Madonna inspireret "Fashion Police " kostume komplet med pisk og Sjækler (kunne ikke finde hånd manchetter overalt). Billeder fra den part vil komme snart.
Hvid skjorte: Spareren $ 6
Sort korsetmager bra: Spareren $ 3 både købes for dette kostume
1 Sort paryk: $ 2 shop på Swanston Street $ 9 halveret og syet på shirt
Sort Politi hat: $ 2 shop på Swanston Street $ 4,50
Sort pisk og dømme bøjle armbånd: $ 2 shop på Chapel Street $ 3 hver
Silver Sheriff badge: $ 2 shop på Sydney Road $ 1,50 (inkluderet pistol jeg ikke brug i kostume)
Resten af tøj min normale hverdagsting
Samlede udgifter til kostume: $ 27
Totally det værd at se så dum

tirsdag den 2. juni 2009

Man quizzed over amerikanske laege doed

Politiet i den amerikanske stat Kansas fortsætter med at afhøre en mand, der mistænkes for at dræbe en fremtrædende abort læge.

Dr. George Tiller, 67, blev skudt og dræbt i en kirke i Wichita.

Han var en af de få amerikanske læger sent sigt aborter, og var blevet stærkt kritiseret af anti-abortionists i USA.

Efterforskere forsøger at fastslå, om den mistænkte, der ikke har været officielt identificeret, havde forbindelser til anti-abort grupper.

Debiteringer forventes

Den mistænkte blev anholdt i en forstad til Kansas City, omkring 170 miles (274km), fra den scene, cirka tre timer efter skudepisoden.

Han blev bragt til Wichita, hvor han forventes at blive opladet.

Wichita Stedfortrædende politimesteren, Tom Stolz, sagde den mistænkte var sandsynligvis står over for en ansvarlig for mord og to af forværres overfald for angiveligt peger en pistol på to andre mænd.

Tidligere, US Attorney General, Eric Holder, sagde USA vil tilbyde beskyttelse til "relevante personer og faciliteter" i kølvandet på drabet på dr Tiller.

Hans klinik - kaldet Women 's Health Care Service - ofte havde været site af demonstrationer, og han var blevet skudt og såret af en voldsmand 16 år siden.

Profil: George Tiller

Dr. Tiller blev skudt lige efter 1000 (1500 GMT) på søndag på reformationen lutherske kirke i Wichita.

Hans enke, fire børn og 10 børnebørn udstedt en erklæring ringer hans aflivning "en ubeskrivelig tragedie".

Oversigten sagde: "Dette er især hjerte-wrenching fordi George blev skudt ned i sit hus for tilbedelse, et sted med fred."

Anti-abort grupper også opsiges skyderiet.

I en erklæring, Troy Newman Operation Rescue sagde hans gruppe opsiges "vigilantism", men at det har fungeret i mange år gennem fredelige og lovlige midler og for at se dr Tiller "bringes for en domstol".

ANTI-Abort ANGREB
Oktober 1998: Dr. Barnett Slepian skudt, Buffalo, New YorkJan 1998: politimand dræbt i blast på klinik nær Birmingham, AlabamaDec 30 1994: To receptionister skudt på klinikker i nærheden BostonJuly 1994: Dr. John Britton og en volontør escort dræbt uden klinik, Pensacola , Florida

Formand Barack Obama sagde, at han var chokeret og oprørt over drabet.

"Men dybtgående vores forskelligheder som amerikanerne over vanskelige spørgsmål som abort, de ikke kan løses ved afskyelige voldshandlinger," Mr Obama sagde.

Abort er et yderst følsomt emne i den amerikanske offentlige liv, og skudepisoden kom to uger efter at formanden gjort en stor tale om emnet på en af de vigtigste katolske universiteter i USA.

Dr. Tiller 's Klinikken er en af blot tre i USA for at udføre aborter efter 21 uger.

mandag den 1. juni 2009

Mange strandede ved Australien oversvoemmelser

Af Phil Mercer
BBC News, Sydney

Mere 20.000 mennesker forbliver isoleret af oversvømmelser i det østlige Australien.

Uophørlige regn og kraftige vinde, der har forårsaget kaos i områder, mellem Brisbane og Sydney har lempet, men der er flere hovedveje forblive lukket.

Forecasters forudser flere storme senere i denne uge, og det kunne tage op til to uger for floodwaters at vige fuldt.

De hårdest ramte dele af det nordlige New South Wales fortsat oversvømmet af skumle brune vand.

Staten premier Nathan Rees har beskrevet regionen som en "indre hav".

Hele samfund er blevet skåret af, hvilket fik reddere til at levere nødhjælp foderrationer til tusindvis af mennesker fanget i deres hjem.

Landmændene har rapporteret, at miste et stort antal får og kvæg, mens beboerne er blevet advaret om at holde øje med giftige slanger lurer i floodwaters, der har oversvømmet flere bycentre.

En naturkatastrofe zone er blevet erklæret.

Kystnære områder, herunder den populære udvej byen Byron Bay, er blevet buffeted af unormalt højt tidevand og bølger op til 6m (18ft) høje.

Der er en advarsel om, at masse erosion på nogle strande kan ændre landskabet for gode.

De vilde storme, at fastsurret dele af Queensland og New South Wales, der har kostet to menneskeliv i de seneste dage, er blevet mindre, selv om Forecasters har advaret om, at mere barske vejrforhold er på vej.

lørdag den 23. maj 2009

Vrede parlamentsmedlemmer taende Commons Speaker

Speaker Michael Martin ansigter opfordrer til at slutte i House of Commons fra parlamentsmedlemmer i hidtil uset scener.

lørdag den 16. maj 2009

Patent behandle i vedvarende boelgeenergi

Reuters noter: Wind farm bygherren Renewable Energy Holdings Plc sagde den 11. maj 09 havde indvilget i at sælge sin bølgeenergi patentbeholdning, kendt som CeTO, at Australiens Carnegie Corp Ltd for omkring 30 millioner pounds ($ 45 millioner).

torsdag den 7. maj 2009

Affiliate


Jeg har netop snuble på et websted, som gør det muligt for bloggerne for at tjene som affiliate. Som vi ved, er et affilieret er nogen, der fremmer eller sælge produkter fra forskellige virksomheder til folk og tjener en provision herfor.

De affilierede verden er abuzz med bloggere, der er blevet søsterselskaber for at tjene nogle ekstra indtægter til at forøge deres grundlæggende indkomst. Mange toppen bloggere er blevet toppen søsterselskaber på grund af deres slagkraft: den massive daglige trafik deres blogs og hjemmesider har frembragt.

Ovennævnte hjemmeside gør det muligt for en at henvise 5 mennesker og bliver betalt for $ 250 øjeblikkeligt i ens paypal konto .... Det forekommer en Great tilbud ikke bør gå glip af!

lørdag den 2. maj 2009

Ren olie / sofa OIL STATION - Erwin ROAD


Pure Oil stationen, 1955
(Courtesy Wayne Henderson)

Så vidt jeg ved, en af de sidste to sommerhus-stil ren olie stationer tilbage i Durham, sammen med en på Alston og East Main STS., Er den ene er placeret tæt ved krydset af West Main St. med Hillsborough Road. Bygget af 1937, denne station tilsyneladende altid har været forbundet med en større distribution Center (den "Bulk Oil Plant ") for Pure Oil Company, i betragtning af store horisontale, cylindriske tanke placeret på bagsiden af bygningen tilsyneladende i 1930'erne - 1950'erne kort og luftfotos, og som stadig findes i dag.

Af 1950'erne, denne station og den tilknyttede infrastruktur var ejet af Seng Oil Company. Det ser ud til at være ejet af Unocal dag.


Tidligere Pure Olie station, 04.04.09.

Find dette sted på et Google Map.


36.01495, -78.934899

onsdag den 22. april 2009

Forstaaelse og behandling Hermoids

En af mine kolleger for nylig kiggede urolige. Under arbejdet i disse dage, han syntes ubehagelig sidder ned på hans aflukke stol, fidgeting hans positur regelmæssigt og til tider står og går rundt i kontoret. Jeg har bemærket, at han ikke er så sedentære som før, men foretrækker at være i bevægelse mere.

Det slog mig, at han måske har hæmorider, hemroids eller bunker som en ivrig læser, jeg har lært noget om denne sygdom, hvoraf den ene mest syge foretrækker at holde det for sig selv, da der synes at være en opfattelse af, at det er en pinlig ting at tale om, som vi forstår, at hemroids eller bunker ofte fremstår som en lille klump "druer" som følge af anus.

Under frokosten, jeg fandt en lejlighed til at tale med ham om min lille indlæg af ham og gradvist, han confided i mig, at han faktisk har hemroids eller pæle. Adspurgt om, hvor længe han havde dem, havde han mig i chok, da han nævnte han har været udsat for i alt 2 måneder! Han fortalte mig, han mente, at disse bunker ville gå væk i tide, således han ikke søge råd hos en læge. Som tiden gik, han realiserede bunken ikke blot ikke har reduceret i størrelse, men smerten er blevet mere uudholdelig!


Jeg deler med min kollega, hvad jeg har lært om hemroids. Først og hemroids opstår i anal region. Venerne i dette område af kroppen (anus) er egentlig meget fleksibel og stretchable at sameksistere med tarm ekspanderende og kontraktindgåelse. Derfor er et hemroid kan kun finde sted i dette område af kroppen - ingen andre vener i kroppen kan strække sig så meget og bliver så stor, når trykbaerende med blod.


At forstå udviklingen af hemroids, synes om hemroid som det svageste led i en svækket område af blodkar. Den hemroid som sådan udvikler sig, når et af de svækkede vener udvider under pres - som når belaste på toilet. Når udvidet, og hvis de er forhindret i at vende tilbage til normal størrelse, så er det der kaldes en hemroid, en udvidet og dilated vene af hemorrhoidal plexuses (hemorrhoidal plexuses er nettet af blodkar af lavere rektum og anal-kanalen, der skal lægeligt præcis). Jo flere vener påvirket, jo mere hemroids du har, og er unødvendigt at sige, jo mere smerte!

Han syntes uvillige til at se en læge, dels som han troede, det var noget pinlig, og det var da jeg forelagde ham nogle hæmorider behandling i form af mundtlige kapsler og cremer. Taget religiøst, disse cremer og mundtlige kapsler kunne være effektive til behandling hemroids. En sådan hemorrhoid behandling er Venapro bunke medicin, der består af kvalitet krydderurter og arbejder for at dulme den betændte bunker på kontakt, hurtigt helbrede revet eller beskadigede bunker, anesthetize den bunker at gøre tarm aktioner så meget mere behagelig, smøre rektalkapsler passage måde og genoplive blodgennemstrømning til hemorrhoidal område.

One-time frokost hurtigt ophørte med min urolige kollega takke mig for at lytte til hans sundhedsproblem og foreslå hæmorider behandlinger, der kunne støtte hans bunke problemer. Han er klar til at prøve mit forslag behandlinger, og jeg ville ønske, jeg kunne se ham for hans arbejde sæde oftere i en uges tid, hehe ...

søndag den 19. april 2009

mandag den 13. april 2009

Kval er mig (og du?)

Michele Owen over på Garden skråle skrev en meget hyggelig lille stykke om, hvorfor hun tilhører den Wrong Generation og det fik mig til at thinkin. Jeg er fire år ældre end Michele og vi både i Baby Boomer generation af gartnere. Og gerne Michele, også jeg tror, jeg blev født på det forkerte tidspunkt. Hvis jeg var min søn eller datter alder, og havde to haven kærlige forældre, som de har, jeg vil vide præcis, hvad min karriere området ville være. Det er naturligvis under hensyntagen til, at en ung 15-årige Terry havde en kærlighed til havearbejde som han gør nu. I betragtning af den chance, jeg tror, Terry ville have eksamen fra nogle øverste mærke gartneri / landbrug / floracultural uddannelsesinstitution, og ville sandsynligvis selv en have Center eller planteskole eller haven bog forlag.

Men med kval, jeg uheldigvis acceptere det faktum, at jeg er når jeg er på lige nu af årsager, som ikke helt synlige. Nu går ikke tænker jeg layin rundt hele dagen complainin og whinin om, hvorfor dårlige ting ske for gode folk, jeg har nok følelse at vide, at jeg ikke er den eneste, der kæmper, og at der er flere millioner i dårligere form end I.

Spring er en kliché for alt nyt. Der er bare ingen anden måde at sige det. Så der har ikke sagt det, jeg klar haven senge igen, ligesom jeg har gjort i de seneste 25 år og vente.

søndag den 5. april 2009

En offentlig service til Skrivning Faellesskabet

Hey, forfattere! Nogensinde været dybt i den fase af Frist Hell, med vasketøj tårner sig op i driver og kram voksende i brusebad fliser, når du får et telefonopkald, at din mors bringe sognepræst over til te? Nej? Mig ikke. Jeg er egentlig ikke engang sikker på, hvad en sognepræst er. Men jeg er stadig villige til at satse du vil nyde godt af disse praktiske tips om, hvordan man hurtigt Falske en Clean House.
Hat tip til Lifehacker.

onsdag den 25. marts 2009

" Infandous gadehjoerne Cromwell "

" Infandous gadehjørne Cromwell "George Galloway MP forbudt indrejse i Canada. berettiget på" National Security "grunde, specielt � 34 (1) i Immigration Act . George Galloway reagerer på canadiske Immigraton Talsmand Alykhan Velshi på Channel 4. Velshi antyder er der tale om "ikke en ytringsfrihed spørgsmål", men i denne dag og alder teknologi er begrebet forbyde enkeltpersoner krydser geografiske grænser på grund af holdninger absurd. Det ser ud til den canadiske regering tror det ikke. Intellektuel Protektionisme rears hovedet og marmite i international politik basks i reklame. Indenlandsk navlen gazing ensues .

lørdag den 21. marts 2009

enhver, der Ever anmoder

The Musical Mystery af Connie Converse
" At overleve på alle, jeg forventer jeg skal glide ned gennem den anden halvdel af det tyvende tyvende, som jeg allerede kender ganske godt, det hundrededel hundrededel, som jeg har kun læst og hørt om. Jeg kunne overleve der ganske få år - hvem ved? "




Dette var den kryptiske bemærkning Connie Converse venstre hendes familie i 1974, og ingen hørte fra hende igen. Hun havde tilbragt 1950's i New York City , forsøger at fremme hendes musik - Spøgeriet, melankolske folkemusik melodier, men aldrig gjort en gå af det. Hendes sange meget næsten forsvundet i ether, men takket være Lau derrete Records , hendes første album er nu tilgængelig for offentligheden, halvtreds år efter sange blev optaget. (via Spinning On Air )

onsdag den 11. marts 2009

Citat af Dag

Katy Munger , skriftligt på Morgenmad på sengen:
Som fiction forfatter er ligesom at være en lille knægt, der har masser og masser af usynlige venner.

søndag den 1. marts 2009

SotD 2-26

sang:

"Kald det en Dag" af muslimer fra deres selvtillid titlen

Download 03 - kalde det en dag


tesen (spændende):


onsdag den 18. februar 2009

Hvad f ! er alles bander omkring

Cursebird er en realtime feed mennesker bander på kvidre.

onsdag den 4. februar 2009

så godt man kan spise dem ;

Honningkager Huse er indbegrebet af Caribien arkitektur, selv om mange nu er truet. Nyd denne skønne photoset fra Roseau, hovedstaden i den lille ø Dominica, og denne udsøgte sæt Boissi�re Parlamentet i Port of Spain, Trinidad . Så er denne lille perle i Martinique.

mandag den 26. januar 2009

School of Hard slag .

"Dette er den sikreste sted disse b?har," Mr. McMonigle forklarer . "Uanset hvor vanvittigt det bliver her, uanset hvor d?ige skolen, ITA � � s stadig bedre end what? � s venter p?em derude, n?de forlader. Det ironiske er, at efter alle de bitching og moaning om, hvordan de don? � t ?er at v? her, ved udgangen af den dag, du can? � t f?em til at g?jem! " School of Hard slag er en hjertesk?nde 7-del r?e artikler om b?med adf?sdata problemer i en Philadelpha high school. [ 2 , 3 , 4 , 5 6 , 7 ]
[via mefi projekter ]

onsdag den 21. januar 2009

22 softwarevirksomheder sags? ved IPAT i ED Texas

NetworkWorld rapporter:

toogtyve store software og sikkerhedsfirmaer bliver sags? for p??e patentkr?else ved en lidet kendte enhed nu kontrollere de to patenter i sp?m?t.

Information Beskyttelse og godkendelsesfil Texas (IPAT) indgivet kul??ec. 30 mod virksomheder s?nne som Microsoft, Symantec og CA, en p?? tilsides?else af amerikansk patent nr. 5311591 og nr. 5.412.717.

mandag den 12. januar 2009

Begrundelse og Helliggørelse

Begrundelse er Guds besparelse indsats, hvor han erklærer en synder retfærdige ved tro på Kristus alene. Helliggørelse er ved at blive gjort hellig dvs. lever rigtigheden at Gud har regnet på vores konto. Gud imputes hans egen retfærdighed til dig, men han vil aldrig paalaegge din egen synd mod dig. Troen på Kristus alene er det middel til frelse. Vi er ikke gemmes, fordi vi holder love, regler og ritualer. Vi er gemt, fordi vi mener, at Jesus døde for vore synder og blev rejst for vores begrundelse. Så vi er omdannet til det billede af Kristus som helliger arbejdet i Den Hellige Ånd. Ved en ofrer Gud har gjort perfekt evigt dem, der bliver gjort hellig. De perfektionere og bliver gjort hellig er samtidig en færdig og et løbende arbejde. Af blod fra Jesus Gud har gjort os perfekt for evigt, og samtidig har han arbejder på at ændre vores hjerter og sind og opførsel, så vi ser gerne han en perfekt Søn Jesus og afspejle hans herlighed. Men din frelse afhænger ikke af din opførsel. Du kan bedrøve Gud som opfører sig korrekt, og han vil disciplin dig, men du er stadig hans barn og en del af hans krop. Da du er i ham du ikke kan blive dømt, og du vil ikke være disowned - han kan ikke fornægte sig selv. Denne sikkerhed har stor motivation til at leve som Jesus. Kendskab til din frelse hviler på tværs ikke gør du ønsker at synde, det gør du ønsker at adlyde ham, fordi han elsker dig .

lørdag den 3. januar 2009

Daniker idømt Traffic School

retfærdighed er blind i Scottsdale, AZ. Jeg pitty trafikken skole instruktør.

Læs alt om det på rpm.espn.com. Danica afregner hastighedsoverskridelser billet i Arizona .

Vi er nødt til at fokusere på de virkelige fjende i 2009

klager over realitet TV og dets tvivlsomme kvaliteter er alt sammen meget godt, men den mest dårligt bedømt stykke for at komme fra den retning af goggle feltet i 2008 skal have været Mahmoud Ahmedinejad's "alternative jul besked", som bringes til os ved at Channel 4 .

På trods af at han risikerer at underminere kraft af sin egen argumentation ved bracketing dette modbydelige vanvittige med Tony Blair og George W. Bush, Peter Tatchell skrev en fantastisk artiklen på kommentar er Free opsigende Channel 4's beslutning om at give en ubestridte platform til denne virulente anti-Semite og menneskelige rettigheder misbruger. Han noterer sig, at 700 personer afventer henrettelse i Sistan og Baluchistan-provinsen, mange af dem politiske fanger; studerende ledere henrettet på falske anklager om at blive bande medlemmer; 'moral' lovgivning som den, der førte til en 16-årig pige bliver hængt for �forbrydelser mod kyskhed '(hun blev systematisk voldtaget og mishandlet i årevis); arbejdskraft aktivister såsom Mansour Osanloo, leder af Teheran's bus arbejdstagere syndikat, der er fængslet for at forsvare arbejdstagernes rettigheder, og eksport af terror i udlandet gennem Irans støtte til Hizbollah og Hamas. At give denne mand til at levere en besked af nogen art til den britiske befolkning, hvad enten det er på juledag eller enhver anden dag, er vel svarer til at have givet Hitler en slot i 1938.

sammenlignet med året før Anden Verdenskrig begyndte er forsætlig. Iran har været entydig vinder fra begivenheder i Mellemøsten siden 9/11. Styrket af Irak-krigen, til det punkt, hvor dens våben og praktikanter åbent dræbe britiske soldater på vejene i Basra og omegn; berigede i sin antisemitisme og ønsker, at Israel "slettes fra landkortet" ved fejlberegninger af jødiske stat i 2006 i konflikt med Hizbollah, og nu fodring Hamas' ønske om destruction�ved at levere den gruppe, der Fajr-raketter, der er affyret direkte i israelske byer og landsbyer, mens alle de samtidig udvikle sine nukleare kapacitet - Iran udgør den største trussel mod international fred og sikkerhed, som vi går ind i 2009.

kommentaren i de seneste dage har haft tendens til at adskille konflikten i øjeblikket i gang i Gaza fra de iranske 'problem' - som i "Barack Obama er nødt til at finde en måde at løse krisen i Mellemøsten, og det er, før han selv fylder hans opmærksomhed til Iran ". De to er indbyrdes udskiftelige. Fremskridt med at genoprette sikkerheden i Irak - det vendepunkt, som blev nået, når irakerne selv afvist ekstremisme og udenlandske krigere "interferens - har bidraget til at arrestere nogle af de vanskeligheder i den sydlige del af landet, men det udgør kun en lille tilbageslag til Irans bestræbelser at fastholde, hvad Tony Blair kaldte en "bue af ekstremisme", som strækker sig i hele regionen. Obama lovede under valgkampen, at han ville tale med Iran uden forhåndsbetingelser. Fair nok - men disse forhandlinger ikke kan starte uden et stumpt anerkendelse af, hvor vi står i øjeblikket. Iran er opmuntrende terror og positionere sig som den centrale magt i regionen, samtidig med at forsøge at stræbepille sin holdning ved at finde masseødelæggelsesvåben. Det skal stoppes, hvis mennesker i hele Mellemøsten - herunder moderate og demokrater i Iran, som ikke har kærlighed til deres uregelmæssig og reaktionære formand - er at nyde freden og sikkerheden selv. På den måde ligger større sikkerhed for os, så godt.

Det kan være, at Obama bringer en ny vilje til at konfrontere, hvad der er en stigende trussel for os alle. I sandhed, det er en skandale, at vi er blevet forpurret på internationalt plan ved at lande som Kina og Rusland - ingen forkæmpere for fred og stabilitet, at de - fra at gribe ind over for et land, der har været at dræbe vores tropper og truer vores interesser. Iran repræsenterer en indsamling storm�i internationale anliggender - og medmindre der gøres noget for at standse sine aktiviteter, jeg trygt sige, at Gaza vil ikke være det eneste sted, at IDF er i aktion i år. Irans nukleare faciliteter vil stå højt på Israels liste over mål - ligesom Iraks Osirak-reaktoren var i 1981. Det faktum, at jeg blev født det år, at faciliteten blev ødelagt, og næsten 30 år senere Israel er stadig nødt til at gribe ind i området til at fjerne trusler, som det internationale samfund burde have handlet for at forebygge, er salutory.

fredag den 2. januar 2009

For et hvilket som helst tidspunkt af måneden ....

Lidt sent for nogle af os at gøre denne smarte tampon New Year? � s Eve Ball , men disse er smukke øreringe kan bæres året rundt.

[Hygiejneartikler Produkt sjovt tidligere på metafilter ]