lørdag den 19. december 2009

Hvad skal overveje, naar Remodeling Your Home

Når du siger, du ønsker at starte remodeling dit hjem engang snart, at det er en temmelig bredt måde at beskrive, hvad du vil have lavet. Du er nødt til at være mere specifik omkring din remodeling planer, således at entreprenøren ved nøjagtig, hvad du ønsker at opnå i denne hjem makeover projekt.

Delprojektet i badeværelse remodeling omfatter nye forfængelighed, ny vask, ny vandhane, ny badekar, ny bruser vægge, ny bruser døre, ny vinylgulve i det mindste, det er. Du kan også have et nyt toilet, nye water closet, nye spejl, og nye Medicinskab integreret i dit badeværelse layout samt. Puha! Og thats bare på toilettet for startere.

I køkkenet remodellering, skal du muligvis nye bordplader (som granit bordplader, der står op meget godt i slitage på grund af dens robusthed) eller måske nyt køkken frysere. En ny køkkenvask kan også være berettiget, hvis din gamle man har pletter, der plejer at komme ud, selv med de skrappeste rengøringsmidler og regelmæssig skrubbe på dine vegne, eller hvis det har rustne dele, der kan være farlige, hvis de unge hænder også komme tæt på.

Akustikloftet fjernelse kan være nødvendig, før du har forsænket belysning installeret i din stue og spisestue. Forsænket belysning er fantastisk til fremvisning af de indvendige detaljer i dit hus, herunder de nye gulvtæpper, du har haft installeret. Ny dobbelt paned vinduer eller eftermontering vinduer kunne se godt ud her.

Uanset hvordan du ønsker at foretage ombygninger i dit hjem, vil du sikkert brug for professionel service af en erfaren og vidende entreprenør (medmindre du har stor erfaring med hjem makeovers dig selv og ønsker at gøre Boligforandring en DIY-projekt i stedet for.)

Den tommelfingerregel ved ansættelse af en entreprenør er: Sørg for alt, hvad du beder entreprenøren at gøre for dig, er fastsat i en skriftlig aftale, som begge parter har underskrevet. Det beskytter også entreprenøren, således at han bliver betalt for alt det, han gør for dig.

Når du beder entreprenøren at købe materialer til hjemmet makeover, skal du angive ned, hvad størrelser, farver, modeller og / eller mærker skal købes. Det skærer ned på eventuelle misforståelser og sikrer dig, at du får, hvad du bad om.

Arbeidet aspekt er et andet springende punkt. Du bør komme til en endelig aftale med entreprenøren om, hvor mange mennesker, han burde have på sit hold, hvor længe de skal arbejde på projektet, og hvad sker der, hvis holdet doesnt afslutte projektet til tiden (hvilket betyder, do you wind up betale for de ekstra dage eller ikke?)

En god entreprenør vil give en garanti for det arbejde, han og hans team færdig for dig. Denne måde, hvis bevis for sjuskede arbejde viser sig senere, kan du holde ham fast på garanti og få fejl redone (uden at du behøver at betale ekstra penge til ham.)

Af den måde, vil der håndterer bortskaffelse af affald og eventuelle rester, der er produceret af hjemmet makeover projektet? Der er entreprenører, der nævnes, at der i tjenesten selv om der kan være projekter, hvor du er nødt til at finde en vognmand, som vil vognen væk din murbrokker og skrald for dig i stedet. Præcisere dette i forvejen også.

Det er også nyttigt, hvis der er en bestemmelse i din kontrakt tillader dig en afdragsfri periode, inden projektet starter, så hvis du ombestemmer dig, kan du altid holde op elegant uden at bruge en cent eller pådrage IRE af entreprenøren.

Extreme Makeover Fordele er din overkommelig entreprenør tjener Orange County, CA. for næsten 25 år. Med speciale i Home Forbedring og renovering. For yderligere informationer besøg http://www.extrememakeoverpros.com