lørdag den 21. november 2009

A Little Rebellion nu og da er en god ting

\ "Jeg holder det, at et lille oprør nu og da er en god ting, og som er nødvendige i den politiske verden som storme i de fysiske .... Det er en medicin, der er nødvendige for et godt helbred for regeringen. \" - Thomas Jefferson

Her er en breaking news alarm for alle Carpenters: Højt niveau Unionens politik og magt er i centrum for den \ "emergency tilsyn \" i løbet af New York City District Council Of Carpenters.

Dybden af District Council korruption er meget større, end du får at vide. Mike Fordes ti år regeringstid af korruption, belønnes slap etik, korrupt adfærd og brug af narkotika. I denne "kultur af korruption," et giftigt arbejdsmiljø blev oprettet, hvor mere forsætligt uvidende om korrupt adfærd, en person er, jo mere du forskud i position og magt.

Brødre og søstre, kan vi ikke tie stille længere! Dette er vores fagforening, det er vores medarbejdere, idet bestikkelse og narkotika, skjule ulovlige våben og narkotika på vores ejendom, mens tilsynsførende, Frank Spencer installerer Pete Thomassen, den person, der dækker op korruption og undladt at beskytte vores finansielle interesser, som hans assistent. Spencer, har også holdt alle Fordes håndplukkede ja-mænd i deres magtpositioner.

Hvad fanden sker der her? Hvorfor er vi står for dette? Hvorfor er vi ikke stående på 395 Hudson Street med \ "fakler og beg gafler \", kræver deltagelse i tilsynet? Hvem beskytter vores finansielle interesser, herunder vores pensions-og sundhedsmæssige fordele?

Thomas Jefferson, at revolutionære patriot, talsmand oprør hvert 20. år eller deromkring, for at minde regeringen, at en ånd af resistens florerede blandt folket.

I denne sprite, skal EU-Carpenters tage sig tid til at give udtryk for deres bekymringer på EU-møder og UBC høring den 15. oktober, 16, og det er som det skal være.

Dette er, hvad der er kendt:

5. august Mike Forde og ni andre blev arresteret opkrævet i en 29-count anklageskrift, i en $ 1 million ordning for korruption, afpresning, bestikkelse og mened, i en sammensværgelse, der strækker sig over et årti, der omfatter seks entreprenører, agent, business manager, fond trustees, tillidsrepræsentanter, mob medarbejdere og Rådets medarbejdere.

13. august fyrede UBC General formand Douglas McCarron Rådet EST Mike Forde, lokale 608 business manager, John Greaney, lokale 608 forretninger agent, Brian Hayes, og bestilte en "nødhjælps tilsyn" af District Council og udpegede Vice President Frank Spencer, supervisor.

24. sep føderale agenter bevæbnet med en ransagningskendelse beslaglagt narkotika, siges at indeholde store mængder af det stærkt vanedannende receptpligtige smertestillende middel OxyContin, og en stun gun skjult inde i en hemmelig væg i Rådet.

Forde, længe rygte at have kastet narkotika-fueled parter i Rådet, testet positiv for kokain og marihuana, da han blev arresteret. Syv af hans ni medtiltalte også testet positiv for narkotika. To nægtede at blive testet.

I de seneste uger har mindst syv mere højt råd ansatte enten er blevet fyret, suspenderes eller stadig er ansat for manglende dopingtest bestilt af Frank Spencer. Flere medarbejdere barberet hår på hovedet og fjernet alt hår på kroppen for at undgå afsløring af stofbrug.

Uafhængig efterforsker, Walter Mack som arbejde førte til, at afgifter i anklageskriftet skrev, Thomassen og District Council officerer \ "involveret i det mindste onde uvidenhed \" af den korrupte adfærd fra selskaber som Tri-bygget og på linje, som menes at være to af de seks unavngivne entreprenører i anklageskriftet og var notorisk kendt blandt tømrere som \ "cash \" selskaber ", endnu ikke tilladt at arbejde korrupte i årevis."

Endnu en gang medlemskab, der betaler lønningerne til disse såkaldte ledere har været holdt i mørke. Der har været en virtuel nyheder blackout og medlemmer spørgsmål ubesvarede af tilsynsførende, Frank Spencer.

Udskriv løbesedlen nedenfor, så tag den med dig til høringen, lægge det på jobbet, stemme dine bekymringer til formanden Draper! Dens din fagforening!

Rebellion