mandag den 3. august 2009

African Safari Adventure paa Kalahari Hotel i Wisconsin Dells

Den Kalahari Hotel i Wisconsin Dells er et ideelt ferie sted for turister, der ønsker at opleve eventyr på det afrikanske Safari uden at skulle gå til Afrika. Hotellet er udstyret med en stor samling af stammekrige Artifacts, jungle planter, afrikanske vægmalerier og mange andre afrikanske attraktioner.

Hotellet har også sin store indendørs badeland, som er ideelt til at nyde med hele familien og venner.

Gæsterne bydes velkommen af den venlige stabe. Hotellets lobby er fuld af forskellige afrikanske decors. Som en tradition, hver gæst er udstyret med en farvestrålende armbånd, der fungerer som en indgang passere, når den kommer ind vandet parker faciliteter.

Hotellet består af mere end 700 rummelige værelserne meste kaldet Hut Værelser. Disse værelser, dekoreret med en safari stil tema, er udstyret med mikrobølgeovn, mini køleskab, strygejern, hårtørrer, farve-tv, kaffemaskine og andre elektroniske faciliteter.

Andre typer suiter i hotellet er som følger:

African Queen
Fugleperspektiv
Kombination
Horizon
Gæstfrihed
King Whirlpool
Royal African Queen
Royal Hotel og restauration
Royal King Whirlpool
Royal To Room Familie
Safari
To Room Familie

Andre typer værelser omfatte:

Desert
Hut
Lodge
Nomad

Der er også Condo enheder og huse til salg eller til leje.

Der er masser af restauranter inden for hotel tilbyder forskellige former for lokale og internationale køkken. Den Kahunaville Restaurant er en af de restauranter, der tjener specialiteter fra en Las Vegas type kulinariske. Room køkken kan arrangeres fra disse restauranter.

De indendørs vandland af hotellet fremmer en masse spænding og tiltrækning, som kan nydes alene af hotellets gæster. Den leveres med et bredt område med dressing værelser. Blandt de store attraktioner i vandland, er:

Master Blaster
Tanzanias Twister
Rippling Rhino
Doven River
Victoria Falls
Flow Rider
Wave Pool

Vandet park beskæftiger professionelle livreddere at garantere sikkerheden for sine gæster. Eksklusiv puljer for børn er også tilgængelige.

Højreklik på det område, som vand park, børn og voksne kan have en forfriskende drink efter eget valg fra indrømmelser omkring området.

Gæster kan også have en tår af deres foretrukne vin eller spise middag på Great Karoo lige uden for vand park. Det er strategisk placeret for en flot udsigt over hele vandland.

Efter at have de mest spændende ride og tilbringe en lang dag med oplevelser, du kan nyde med en afslappende spa behandling på Oasis Day Spa og Salon. Det giver flere naturlige spa behandlinger, som sikkert vil give dig de mest afslappende oplevelse kan du nogensinde får.

Hotelgæster kan også få mulighed for hands-on erfaring med at skabe disse mesterværker af keramik på Pottery Pizzazz. Denne shop sælger desuden et bredt udvalg af potter udtrykkeligt designet ideelle som souvenir poster.

En stor shopping oplevelse kan nydes på Zakanaka, der indeholder en bred vifte af beachwear, souvenir poster, safari poster og afrikansk tøj.

Hotellet tager også højde for enhver social indsamling begivenheder eller forretningsrelateret lejligheder, som for eksempel messer, udstillinger, bryllupper, fester eller corporate møder. Der er mange konferencelokaler at vælge imellem. Catering kan arrangeres for den særlige lejlighed.

Den Kalahari Hotel i Wisconsin Dells er virkelig en one-of-a-kind hotel, som leverer den mest komplette pakke er perfekt til en ferie og eventyr.

For mere information om Kalahari Hotel Wisconsin Dells og Wisconsin Dells Water Park Hoteller kan du besøge vores hjemmeside.

Stukprodukter Stain Fra Tagsystemet lækage