tirsdag den 29. december 2009

honda ev-n

e ev-n er et nyt elektrisk kompakt bil
Tokyo Motor Show

lørdag den 19. december 2009

Hvad skal overveje, naar Remodeling Your Home

Når du siger, du ønsker at starte remodeling dit hjem engang snart, at det er en temmelig bredt måde at beskrive, hvad du vil have lavet. Du er nødt til at være mere specifik omkring din remodeling planer, således at entreprenøren ved nøjagtig, hvad du ønsker at opnå i denne hjem makeover projekt.

Delprojektet i badeværelse remodeling omfatter nye forfængelighed, ny vask, ny vandhane, ny badekar, ny bruser vægge, ny bruser døre, ny vinylgulve i det mindste, det er. Du kan også have et nyt toilet, nye water closet, nye spejl, og nye Medicinskab integreret i dit badeværelse layout samt. Puha! Og thats bare på toilettet for startere.

I køkkenet remodellering, skal du muligvis nye bordplader (som granit bordplader, der står op meget godt i slitage på grund af dens robusthed) eller måske nyt køkken frysere. En ny køkkenvask kan også være berettiget, hvis din gamle man har pletter, der plejer at komme ud, selv med de skrappeste rengøringsmidler og regelmæssig skrubbe på dine vegne, eller hvis det har rustne dele, der kan være farlige, hvis de unge hænder også komme tæt på.

Akustikloftet fjernelse kan være nødvendig, før du har forsænket belysning installeret i din stue og spisestue. Forsænket belysning er fantastisk til fremvisning af de indvendige detaljer i dit hus, herunder de nye gulvtæpper, du har haft installeret. Ny dobbelt paned vinduer eller eftermontering vinduer kunne se godt ud her.

Uanset hvordan du ønsker at foretage ombygninger i dit hjem, vil du sikkert brug for professionel service af en erfaren og vidende entreprenør (medmindre du har stor erfaring med hjem makeovers dig selv og ønsker at gøre Boligforandring en DIY-projekt i stedet for.)

Den tommelfingerregel ved ansættelse af en entreprenør er: Sørg for alt, hvad du beder entreprenøren at gøre for dig, er fastsat i en skriftlig aftale, som begge parter har underskrevet. Det beskytter også entreprenøren, således at han bliver betalt for alt det, han gør for dig.

Når du beder entreprenøren at købe materialer til hjemmet makeover, skal du angive ned, hvad størrelser, farver, modeller og / eller mærker skal købes. Det skærer ned på eventuelle misforståelser og sikrer dig, at du får, hvad du bad om.

Arbeidet aspekt er et andet springende punkt. Du bør komme til en endelig aftale med entreprenøren om, hvor mange mennesker, han burde have på sit hold, hvor længe de skal arbejde på projektet, og hvad sker der, hvis holdet doesnt afslutte projektet til tiden (hvilket betyder, do you wind up betale for de ekstra dage eller ikke?)

En god entreprenør vil give en garanti for det arbejde, han og hans team færdig for dig. Denne måde, hvis bevis for sjuskede arbejde viser sig senere, kan du holde ham fast på garanti og få fejl redone (uden at du behøver at betale ekstra penge til ham.)

Af den måde, vil der håndterer bortskaffelse af affald og eventuelle rester, der er produceret af hjemmet makeover projektet? Der er entreprenører, der nævnes, at der i tjenesten selv om der kan være projekter, hvor du er nødt til at finde en vognmand, som vil vognen væk din murbrokker og skrald for dig i stedet. Præcisere dette i forvejen også.

Det er også nyttigt, hvis der er en bestemmelse i din kontrakt tillader dig en afdragsfri periode, inden projektet starter, så hvis du ombestemmer dig, kan du altid holde op elegant uden at bruge en cent eller pådrage IRE af entreprenøren.

Extreme Makeover Fordele er din overkommelig entreprenør tjener Orange County, CA. for næsten 25 år. Med speciale i Home Forbedring og renovering. For yderligere informationer besøg http://www.extrememakeoverpros.com

onsdag den 9. december 2009

Test dit TTAB refererende Evne Paa denne sektion 2 (d) Afslag

Trinity Episcopal Church of Baton Rouge, Louisiana, søgte at registrere varemærket TRINITY & Des. (vist nedenfor til venstre) for \ "velgørende sjov rejse. \" Den undersøgende Attorney nægtet registrering på grund af risiko for forveksling med det registrerede varemærke TRINITY CLASSIC & Des. for \ "velgørende fundraising-tjenester til at rejse midler til plejefamilier, hjemmepleje behandling, og uddannelsesprogrammer for børn \" (vist nedenfor til højre). Påklagede sagsøgeren. Hvordan ville du beslutter dig for dette? In re Trinity Episcopal Church i Baton Rouge, Serial No 78978631 (7. oktober 2009) [ikke precedential].


Den undersøgende Attorney fastholdt, at ordet \ "Trinity \" dominerer begge varemærker. Sagsøger gjorde gældende, at dens varemærke indeholder \ "den mest fremtrædende design i århundreder, der symboliserer både de tre kors på Golgata (hvor Jesus Kristus blev korsfæstet) samt den hellige treenighed (Faderen, Sønnen og Helligånden). \" Endvidere ordet \ "klassisk \" vises i mere end hundrede registreringer af varemærker for golf turneringer, og dermed i den citerede varemærke, betegner en golfturnering.

Bestyrelsen enige om, at \ "Trinity \" er den kraftigste kilde til identifikation af udtrykket i begge mærker, men \ "konstruktionskarakteristikaene af disse symboler, kan ikke afvises helt så let som Trademark Attorney har gjort. \"

Med hensyn til udseende, er det religiøse ikon den mest fremtrædende del af sagsøgerens varemærke. Udtrykket \ "Trinity \" forstærker denne stærke religiøse symbolik. De nævnte varemærke omfatter en \ "lige-anholde \" design, der består af verdslige og moderne billedsprog. Ud over disse forskelle i udseende, skal du oprette de varemærker, \ "forskellige betydninger og kommercielle indtryk. \" Sagsøgerens varemærke har en \ "overvældende-religiøse føler, \", mens den citerede mærke, baseret på dens historie ejendomsret og anvendelse, konnoterer en \ "ungdom tjenesteyder, \", og ordet \ "klassisk \" (sammen med putteren og golfbold) foreslår en golfturnering.

Bestyrelsen noterede sig, at afdeling 2 (d) bestemmelse, afhænger af de faktiske resultater, herunder \ "arten og virkningen af de varemærker, samt markedsføring miljø, som en køber normalt støder på dem. \" Anvendelse af dette princip, bestyrelsen fandt, at varemærkerne her viderebringe \ "generelt meget forskellige kommercielle indtryk. \"

Og så vendte bestyrelsen afslaget.

TTABlog kommentar: Er der ingen kirker, som sponsor golfturneringer?

Tekst Copyright John L. Welch 2009.

Lyspunkter i haven



Jeg har været tilbage i England for en uge, tænker, at vi endelig kan få det sidste hånd lagt på huset, og få den klar til udlejning igen. Men det lader til, at hver gang vi gør en ting, en anden ti opstår problemer - og i stedet slutte dekorere på badeværelset i denne uge, vi har haft til at fratage det ned til mursten og begynd forfra. Så jeg har tænkt mig at komme frem og tilbage det meste af efteråret ..


Men hvis huset er stadig en katastrofe, det gode vejr i denne uge har givet mig tid til at komme videre med haven, og det er meget gradvis ved at komme i form. Men på trods af junglen, som jeg fandt i juli, var det ikke alle doom og mørke, selv i starten. Der var en række planter, som ikke var helt bukket under for omsorgssvigt og var modigt blomstring på, mod alle odds. Ligesom de roser, som trods blive smurt ind i sort stedet, fortsatte med at sætte de ulige blomsten.



Så var der hebe Bush. Det var allerede forbi sit bedste, når jeg kom tilbage i midten af juli, men du kan stadig se, hvor herligt det havde været. Bush-selvsåede flere år siden, i en anden del af haven, hvor jeg ikke ønsker det. Jeg har overført beløbet, da det blev dog en lille kvist, ikke sikker på, om det ville tage. Det er nu fem meter høje og fire fod bred, og blev dækket af blomster, til stor glæde for de lokale sommerfugle.


En anden busk af omtrent samme størrelse var fuchsia af foran porten. Det har været der så længe jeg kan huske - mindst tredive år, muligvis længere. Det er ikke min favorit fuchsia sort, men hvad den mangler i kvaliteten af de blomstrer, det giver helt klart op til i mængde.




En række planter havde selvsåede i akavede steder, men gjorde det bedste de kunne. Disse søde ærter havde grebet fat i nåletræ til at støtte dem ...



mens revner i stier havde givet et hjem for Alyssum.




Føje til, at hortensia, som jeg allerede har sendt omkring, og der var mindst en smule lettelse fra ukrudt. Mere farve blev leveret af de bær, som nu er herligt - men jeg har tænkt mig at gemme, at for en anden stilling.