torsdag den 20. august 2009

Det er altid Randy i Australien


Check out Randy i denne nye trailer til den kommende Birdhouse Australien tour video, tilgængelig online 3 august!

lørdag den 15. august 2009

En udvikling af en Treasure

Ved Rocky Lopes.

Forestil dig min overraskelse, da jeg kørte øst om Bonifant Road tidligere Layhill når jeg glanced til venstre på et samfunds skelsættende og rigdom, de nationale hovedstad Løbevogn Museum. Jeg var nødt til at gøre en dobbelt-tage: Det var borte!

Ingen spor, ingen bygninger. Ligesom det var aldrig dér!

Jeg vidste, at ICC konstruktion ville påvirke det, at have hørt sådanne diskussioner, men jeg må indrømme, jeg ikke havde været meget opmærksom.

Heldigvis er vores samfund Treasure er kun bevæger sig, som de siger, \ "lige op ad bjerget \" og vil åbne igen senere på sommeren. Deres hjemmeside giver oplysninger om den bevægelse, hvor vognene blev flyttet, og giver billeder af deres nye graver.

Jeg har altid nydt at familie og venner at besøge National Capital Løbevogn Museum. Jeg havde været bekymret efter 2003 brand, der ødelagde så meget, herunder nogle uerstattelige gade biler af gamle, at min ældste red og fortalte mig om. Jeg husker, at min mor og far har fortalt mig om, hvordan de ville få på vognene at gå på arbejde, shopping, og selv for de lejlighedsvise besøg på Glen Echo med mine ældre søskende. Den linje har stoppet visningen af den tid, jeg blev gammel nok til at køre det, så jeg var nødt til at bosætte sig med at besøge Glen Echo i ryggen af min onkel station vogn.

Jeg kan ikke vente på grand genåbning af Løbevogn Museum på deres nye hjemmeside, og se det store smil at finde hos vores nabo, der nyder dette samfunds rigdom, som jeg gør.

lørdag den 8. august 2009

Slaget ved Sligo Creek Golf Course, Del

Der er skrevet meget om den skæbne, Sligo Creek Golf Course i adskillige blogs og MSM artikler. Men alle disse forfattere kom til tvisten sent. Jeg bor fem blokke fra Sligo og har beskæftiget sig med emnet i mere end to år. Lad historien om konflikten blive fortalt i sin helhed.

Striden har sine rødder i aktioner, som County Council i 2006. Park og Planlægning drives fire amts-ejede golfbaner: Northwest, Needwood, Little Bennett og Sligo. De fire-retters system havde mistet penge til syv år i træk, med det årlige tab vokse fra $ 522.759 i regnskabsåret 2000 til $ 1.432.178 i regnskabsåret 2006. Disse tab kræves skatteyder subsidier godkendt af Rådet. Samtidig er den Montgomery County Revenue Authority (MCRA), en kvasi-statslig enhed kontrollerer fem andre offentlige golfbaner, havde tjent positive nettoindtægter i syv år i træk. County Council's planlægning, boliger og økonomisk udvikling (PHED) Udvalget blev overbevist om, at MCRA var et bedre golf manager end Park og Planlægning og kunne gøre county fire-retters system opløsningsmiddel. Så Rådet enstemmigt godkendt et lovforslag, der har dirigeret Park og Planlægning at leje de fire kurser til MCRA med forventning om, at bedre forvaltning kunne standse tab.

Lejeaftalen indeholdt én ud for MCRA: det kunne dreje over en naturligvis tilbage til Park og Planlægning, hvis det naturligvis mistet så mange penge, at det udgjorde en trussel mod systemet solvens. Sproget i leasingkontrakten hedder:

Efter en konstatering af Tenant [MCRA], baseret på en uafhængig finansiel analyse af hele Golf System, som indikerer, at nogen af Park Golf Courses er skadelige for hele Golf System, forpagter har ret til at udtrække en af Park Golf Courses fra Lease og returnere det til Landlord [Park og Planlægning], dog forudsat Tenant skal først fremlægge sådanne resultater til Planning Board and County Council til at overveje alternativer til at lukke Park Golf Bane. Ved aflevering af sådanne Park Golf Course at Landlord, Udlejer må ikke operere sådan Park Golf Course i konkurrence med Tenant som fastsættes i overensstemmelse med punkt 2.1. Bortset fra som angivet i punkt 3.2.2, forpagter må ikke udøve sin ret til at lukke Little Bennett Golf Bane i henhold til denne afdeling 12.2 indtil Little Bennett gæld er betalt, og udgivet i full.Council medlem Steve Silverman, så formanden for PHED udvalg, og kom nærmere ind på, under hvilke omstændigheder MCRA kunne slå en golfbane tilbage til Park og Planlægning på dagen for afstemningen:

Tærsklen testen ikke, at et bestemt kursus er at tabe penge, men som i virkeligheden er det tab af midler i forbindelse med en af golfbaner er skadelige for hele golf-system, som betyder i praksis, det har potentiale til at tage hele golf system. Under disse omstændigheder lejeren kunne tage at Park golfbane og returnere det til Park og Planning.Just før MCRA's overtagelse Sligo og de tre andre Park og Planlægning kurser, MCRA lejet Keith Miller som sin nye administrerende direktør. Miller er et ekstremt lyse og aggressive golfbane manager, der var engang en Regional Manager for Arnold Palmer. Men han havde to problemer. Først Little Bennett golfbane, en af de fire vendes til MCRA ved Park og Planlægning, lidt fra gældsomkostninger omkostninger på $ 405.000 om året, og lejekontrakten udtrykkeligt er forbudt MCRA fra at kaste den. Andet har Montgomery County Airpark, der også drives af MCRA, blev oplever voksende økonomiske problemer og konflikter med det omgivende samfund. Miller ønskede at finde en måde at stabilisere MCRA finanser og han hurtigt konkluderet, at den bedste måde at gøre det på var at udnytte en af hans system's mest værdifulde aktiver: Sligo Creek Golf Course.

Miller's planer kolliderede med Sligo's nabo på måder, der førte til nutidens tvisten. Vi vil finde ud af, hvordan i anden del.

mandag den 3. august 2009

African Safari Adventure paa Kalahari Hotel i Wisconsin Dells

Den Kalahari Hotel i Wisconsin Dells er et ideelt ferie sted for turister, der ønsker at opleve eventyr på det afrikanske Safari uden at skulle gå til Afrika. Hotellet er udstyret med en stor samling af stammekrige Artifacts, jungle planter, afrikanske vægmalerier og mange andre afrikanske attraktioner.

Hotellet har også sin store indendørs badeland, som er ideelt til at nyde med hele familien og venner.

Gæsterne bydes velkommen af den venlige stabe. Hotellets lobby er fuld af forskellige afrikanske decors. Som en tradition, hver gæst er udstyret med en farvestrålende armbånd, der fungerer som en indgang passere, når den kommer ind vandet parker faciliteter.

Hotellet består af mere end 700 rummelige værelserne meste kaldet Hut Værelser. Disse værelser, dekoreret med en safari stil tema, er udstyret med mikrobølgeovn, mini køleskab, strygejern, hårtørrer, farve-tv, kaffemaskine og andre elektroniske faciliteter.

Andre typer suiter i hotellet er som følger:

African Queen
Fugleperspektiv
Kombination
Horizon
Gæstfrihed
King Whirlpool
Royal African Queen
Royal Hotel og restauration
Royal King Whirlpool
Royal To Room Familie
Safari
To Room Familie

Andre typer værelser omfatte:

Desert
Hut
Lodge
Nomad

Der er også Condo enheder og huse til salg eller til leje.

Der er masser af restauranter inden for hotel tilbyder forskellige former for lokale og internationale køkken. Den Kahunaville Restaurant er en af de restauranter, der tjener specialiteter fra en Las Vegas type kulinariske. Room køkken kan arrangeres fra disse restauranter.

De indendørs vandland af hotellet fremmer en masse spænding og tiltrækning, som kan nydes alene af hotellets gæster. Den leveres med et bredt område med dressing værelser. Blandt de store attraktioner i vandland, er:

Master Blaster
Tanzanias Twister
Rippling Rhino
Doven River
Victoria Falls
Flow Rider
Wave Pool

Vandet park beskæftiger professionelle livreddere at garantere sikkerheden for sine gæster. Eksklusiv puljer for børn er også tilgængelige.

Højreklik på det område, som vand park, børn og voksne kan have en forfriskende drink efter eget valg fra indrømmelser omkring området.

Gæster kan også have en tår af deres foretrukne vin eller spise middag på Great Karoo lige uden for vand park. Det er strategisk placeret for en flot udsigt over hele vandland.

Efter at have de mest spændende ride og tilbringe en lang dag med oplevelser, du kan nyde med en afslappende spa behandling på Oasis Day Spa og Salon. Det giver flere naturlige spa behandlinger, som sikkert vil give dig de mest afslappende oplevelse kan du nogensinde får.

Hotelgæster kan også få mulighed for hands-on erfaring med at skabe disse mesterværker af keramik på Pottery Pizzazz. Denne shop sælger desuden et bredt udvalg af potter udtrykkeligt designet ideelle som souvenir poster.

En stor shopping oplevelse kan nydes på Zakanaka, der indeholder en bred vifte af beachwear, souvenir poster, safari poster og afrikansk tøj.

Hotellet tager også højde for enhver social indsamling begivenheder eller forretningsrelateret lejligheder, som for eksempel messer, udstillinger, bryllupper, fester eller corporate møder. Der er mange konferencelokaler at vælge imellem. Catering kan arrangeres for den særlige lejlighed.

Den Kalahari Hotel i Wisconsin Dells er virkelig en one-of-a-kind hotel, som leverer den mest komplette pakke er perfekt til en ferie og eventyr.

For mere information om Kalahari Hotel Wisconsin Dells og Wisconsin Dells Water Park Hoteller kan du besøge vores hjemmeside.

Stukprodukter Stain Fra Tagsystemet lækage