fredag den 29. januar 2010

Hjem igen hjem igen jiggity jig



Selv om jeg havde et pust i Sydney, det er så godt at være hjemme i Melbourne. Jeg savnede Henry, Ebony, Hachiko og laneways så meget. Tak så meget for alle i Sydney, som viste mig rundt og til alle de læsere, der sagde hej. Min tur var memoriable at sige det mildt, og jeg har 1 mere Sydney tur efter at komme. Imens jeg elsker min nye kjole, købt på Incu præsenterer Topshop i Paddington, Sydney. Jeg bar den rundt Melb byen at mange komplimenter i går.

Hvad jeg bærer:
Kjole: Incu præsenterer Topshop 80 dollar
Hat: Savers $ 3
Halskæde: Make Believe gave
Armbånd: Ishka 10 dollar
Sandaler: Target 14 dollar på salg
Frynsede Bag: Gave fra min mor

Jeg ved, at jeg næsten aldrig gøre outfit stillinger længere, men det vil ændre sig. Du kan forvente mere til at komme fra nu af. Grunden til, at der har været så få, fordi hvert outfit foto er sådan et drama, at få gjort det næsten ender i skilsmisse, ha. Ovenstående foto blev overraskende drama fri, jeg tror, Henry savnet mig, mens jeg var væk, og han var mindre stroppy end normalt. Drenge er sjove ting er de ikke? Jeg har tænkt mig at investere i et stativ, så han ikke længere har til at hjælpe, dens om tid er ikke det? Jeg ser meget bedre også når jeg ikke er midt i kampene, samtidig med at få min foto taget, ha.

Vinderen af Pete Versus Toby konkurrencen vil blive offentliggjort i morgen klokken 12, så der er stadig tid til at få dine indtastninger i xoxo

fredag den 22. januar 2010

Vores Prairie Home


En af de ting jeg elsker ved haven forfattere er den måde, de udtrykker det velkendte med nye øjne. Jeg kan ikke helt enig om deres tage for det, men det bringer mig til en ny forståelse af noget, som jeg kunne have katalogiseret og derefter gemt væk i nogle dunkle glemt hjørne af mit sind. I vores søgen efter det nye, vi har en tendens til at gøre det. Denne tendens holder os fra at blive alt for snæversynet i vores overvejelser, men det kan også blive sin egen lille fælde. Forsømme noget af værdi og skønhed, bare fordi det ikke er nye, og værdiansættelse af ganske dagligdags ting, bare fordi de er nye.

Så efter at skrive min egen artikel om \ "The Prairie Have \", som er et landskab form naturligt hjemmehørende på mit område, er det med stor glæde, at jeg stødte på nogle livlig diskussion af, hvordan europæerne, i ord Englændere i særdeleshed, se denne Garden State (og for de fleste af os er det en have staten har tabt 99,9% af ægte naturlig prærie i vores land).


Noel af \ "Noels Garden Blog \" skriver mange sammenhængende punkter om den europæiske fortolkning af vores enge, hvoraf det meste er som svar på thinkinGardens 'anmeldelse af \ "Noel Kingsbury's rundkørsler \". Du ved, de bits af beplantning i den travle by færdselsåre.

En af de allerbedste haven bøger, jeg har mødt, Sally Wasowski's Havearbejde med Prairie Planter: Hvordan at skabe smukke indfødte Landskaber, siger dette:
\ "A Prairie landskab kan være en simpel bolig have så lille som et par hundrede kvadratmeter, eller det kan være det primære vegetational udtryk for en hel underinddeling ... Eller det kan ligne et klassisk blomsterhave, at erstatninger prairie forbs og græs til standard eksotiske planteskole lager \ "

Og det er i den ånd, at sidste antydning af, at rundkørsler synes at have været plantet. Den variant af den amerikanske prærie, der giver Noel den litterære impulser at præsentere os dette synspunkt, \ "Så, det hypotetiske amerikanske spørger, hvorfor alle disse europæere, så elsker vores prærien? \", Som han giver en fem del svar.

Faktisk er der mange af amerikanske gartnere er nødt til at spørge de samme hypotetisk af os selv. Vi så ofte ikke kender til, endsige forstår, vores egne indfødte landskaber.


Og så er det uddannelsesmæssige og opbyggeligt at revidere vores egen landskab form gennem øjnene på tænkning englændere til at komme rundkørslen til vores egne opdagelser af vores rige havebrug velsignelser.




Ressourcer jeg brugte til denne artikel:
Noel's Garden Blog
thinkinGardens
The Prairie Garden



lørdag den 16. januar 2010

Stephen Colbert om Going Rogue

Dette er klassisk Colbert - meget sjovt, men virkelig stof til eftertanke så godt. Nyd.


The Colbert ReportMon - Tors 11:30 / 10:30 c

lørdag den 9. januar 2010

Vigtigheden af Sprog & Response

Mmm. Måske hurtige, net-inspirerede forandringer - selv i de traditionelle markeder - er mulig.

Har lige lagt mærke følgende opdatering i min kvidre foder (tak til @ smartinez 'retweet) ikke længe efter at blogge om det selv:


Bemærk:

Selv om vi måske synes at være løst, er det værd at læse Slyvia Martinez 'follow-up blog-indlæg til en, der oprindeligt tog mange af vores opmærksomhed. Bemærk hendes bestræbelser på at finde balancen, som - på trods af min egen note til venstre på siden - er at blive værdsat.

Og læg også mærke den første commenter. Jeg formoder, at rigtigt beslutning vil være at bringe stemmer som hans, og dem, der reagerede i frustration sammen til at nytænke den strøm af sprog ved markedsføring til og om de studerende / skoler.

Bemærk:

Jeg skrev min egen reaktion på NYSCATE session titlen tidligere i dag.

tirsdag den 5. januar 2010

Her får du el guitar til den bedste pris

Erhvervelse af en el guitar? Så kan du med fordelagtighed starte på www.soundsourze.com. På http://soundsourze.com kan du finde det rette instrument for dig, ligegyldigt om du er fuldstændig nystartet eller virkelig rutineret. Du kan få det hos Soundsourze.com, uanset om du er ude efter mikrofoner, trommeudstyr, forstærker, messingblæsere, eller mandoliner, guitar eller bastilbehør.

Fra Soundsourze.com får du hver gang en fortrinlig service, kvik levering og desuden en suveræn kvalitet- overskueligt og hurtigt.
Varerne vil naturligvis komme sikkert frem til dig: De gør virkelig meget ud af at sikre dem forsvarligt.

fredag den 1. januar 2010

Jake Gyllenhaal faar en vis opmaerksomhed - forskellen en dag goer

Når Jake Gyllenhaal gåture forbi dig på gaden, er det sidste, du skal bekymre dig om, er trafikken. Selv om det ikke fuldstændigt at udelukke, at denne dame Lippy Jake reaktion kan være forårsaget af synet af den legendariske Postkort T-shirt, det er rimeligt at sige, at Jake ser utroligt varmt her. Bemærk, hvordan jeg ikke nævne, at skjorten er et ømt påmindelse om, at vi ikke har nogen post i England i øjeblikket. Mange tak til IHJ for den vidunderlige nye gamle billeder!



Billederne ovenfor er taget den 6. oktober 2004. Hvem ville have troet, at på selve dagen den berømte skoleelev Jake fotografier ville blive truffet? Ikke desto mindre, Jake's beføjelser hotness varet, hvilket fremgår af den insisteren Clog Lady at kramme Jake ved enhver lejlighed. Måske havde han lige har givet hende et æble ...





Takket være IHJ for billederne.