fredag den 23. juli 2010

Fjernelse Backer Board fra en Old keramiske fliser bruser

En ny video om fjernelse af Backer Board fra en bruser Stall Area

Af Mark J. Donovan

I nedenstående video, viser jeg den anden fase i remodellering en brugerdefineret keramiske fliser brusebad, fjernelse af den gamle bidragyder bord.

I processen med at fjerne de gamle keramiske væg fliser fra bruseren den bidragyder bord blev betydeligt slå op, sådan at det gav mening at erstatte den.

Fjernelse Backer bord er let at gøre, men det tager en lille indsats for at finde alle skruerne. Nogle af dem blev begravet under mørtel og dermed havde jeg at gøre nogle skrabe for at finde alle skruerne. Heldigvis har jeg dog brugt skruer ved anvendelsen af bidragyder bord for 15 år siden. Fjernelse negle ville have været meget vanskeligere.

Backer bord er konstrueret ud af en cement baseret materiale og er derfor helt tunge. Jeg anbefaler at have et ekstra par hænder handy, når du fjerner kapitalindskyder bord. Ud over at være ganske tung det er også besværligt at fjerne. Desuden er det meget rodet som bidragyder bord knækker let. Sørg også for, hvor et par læderhandsker, når du fjerner Backer bord, som er det ekstremt grove og ru på hænderne.


Sådan fjernes Backer Board fra bruser Stall