lørdag den 31. oktober 2009

Puttin 'Up

Yep, det er rigtigt. Jeg er en Canner. Så meget som jeg afviser kønsroller, kan jeg ikke lade være med at nyde de traditionelle husmor opgaver. Jeg kan godt lide at støv og lave mad, og jeg vil tage folde vasketøj som helst dag i løbet af tunge løft. Så denne weekend, når det kom til konservering 75 pounds af tomater, jeg sagde \ "Sign me up! \". Min ven Jen kom over for at dele den dusør (faktisk er hun bragte dusøren), og vi har gjort sauce og syltede agurker til en fuldstændig omlægning. Mine hunde gø, når vi pakket op omkring 5 med en ganske træk. Her er et foto taget inden den sidste sæt af forarbejdede dåser kom ud af konservesfabrikkerne: Dette var vores første lejlighed til at bruge alle fem brændere på vores sortiment samtidigt. Når vi plukket ud af ovnen, vi troede, at femte brænder kan komme i handy for netop denne slags ting.

lørdag den 24. oktober 2009

aftensolen



Dens svært at tro, hvor smukke de områder, der er i aftensolen. Jeg tror måske det var den smukkeste dag i året? Et af de mange ...

tirsdag den 20. oktober 2009

Linda's koekken: Huller i loftet og en skimme frakke

Altså, jeg i sidste uge rapporterede, at vi gerne skrabes af popcornene fra mit køkken loftet. Det var en rod, og jeg tænkte på, om vi vil være i stand til at få loftet i god nok form til at male (vs dække op med beadboard eller tapet).

Tja, i denne weekend, vi skære tre huller til forsænket lys og lægge op til første lag af skimme pels (fælles sammensatte), og jeg synes det er leder pretty good!
Nu, før nogen spørger om placeringen af det tilbagetrukne lys - ja, jeg ved, at de er off-center. Vi havde et dilemma. Midten af vinduet / vasken er ikke centreret på køkkenet. Da det oprindelige bygherrer stille op ovenlys stativ, lavede de en slags forsøg på at centrere det på loftet, men de savnede, og det er hverken centreret på loftet eller foran vinduet. Føje til, at rummet over køkkenet er der, hvor de centrale luft maskinen er - lige over vedhænget lys tilslutningsboks. Så flytter dette lys at centrere det var ikke et let valg, og vi valgte at lade det være som det er. Så jeg besluttede at line op midt forsænket stativet med vedhæng og stram den ydre lys et sted mellem midten lys og frysere. Der gav god mening, indtil vi indså, at der er et desværre placeret stud, som satte kibosh på denne idé. Altså, at de to nødvendige lys flyttes tættere på centrum, hvilket betød, at mit øje, at de skulle equa-afstand til centrum. Eller deromkring. Give mening? Der var ingen indlysende løsning, der ville ikke genere min følelse af balance, men gerningen er gjort.

Og få en belastning af denne fantastiske skimme frakke! En mere skimme, så prime - derefter maling! Nå, efter at nye Gulvlister er sat op, kabinetterne er malet (inde og ude), og det tilbagetrukne lysene er tilføjet. Jeg har brug for det patenterede Eddie Ross energi drik (Facebook joke).

For øjeblikket, vil jeg være at beholde den eksisterende loftlampe (det er langt nede på listen over nødvendigheder). Men en pige kan drømme ...

via Cote de Texas

via My Home Ideas

hjælp mig på Edith Wharton hus

via Restoration Hardware
via Shades of Light



Abonner på:: Surroundings::




tweetmeme_url = 'http://yoururl.com';
tweetmeme_service = 'bit.ly';


onsdag den 14. oktober 2009

Jake Gyllenhaal's hjerne magt

I årenes løb har vi vænnet sig til Jake Gyllenhaal forsikkre, at han ikke er en matematik mand (Bevis) eller en raketvidenskab mand (October Sky), og at dinosaurer gav ham en hård tid i Columbia. Ikke desto mindre, Jake's on tap viden i det østlige religiøse filosofi, for ikke at nævne hans vane med at piske en Virginia Woolf roman, som om fra ingenting, viser, at Jake rent faktisk har en hjerne der passer til hans filmstjerne ser, atletisk tapperhed og biceps.



Selv om det kan være svært at fremstå som en intellektuel, mens slynge sin iltre og gennemblødt kærlighed renter over en balkon mod bagsiden af en ventende, patienten struds, Jake stadig kan gøre, at »Beautiful Mind 'look. Tid til at tage et kig på hjernemæssig Jake.













Det gør næsten ingen forskel, om det er en bog eller sværd i Jake's hånd, Jake har magt til at øve både med dødbringende nøjagtighed.

Indeholder billeder fra IHJ.

søndag den 4. oktober 2009

Microsoft i den amerikanske avis reklame tilbud

Ejeren af Conde Nast har underskrevet en aftale med Microsoft om at give sin lokale avis annoncører til at sælge annoncer på tværs af søgning giantæs online ejendomme

torsdag den 1. oktober 2009

Soundsourze

Hvis du mangler musikinstrumenter, kan du kigge her.