onsdag den 22. april 2009

Forstaaelse og behandling Hermoids

En af mine kolleger for nylig kiggede urolige. Under arbejdet i disse dage, han syntes ubehagelig sidder ned på hans aflukke stol, fidgeting hans positur regelmæssigt og til tider står og går rundt i kontoret. Jeg har bemærket, at han ikke er så sedentære som før, men foretrækker at være i bevægelse mere.

Det slog mig, at han måske har hæmorider, hemroids eller bunker som en ivrig læser, jeg har lært noget om denne sygdom, hvoraf den ene mest syge foretrækker at holde det for sig selv, da der synes at være en opfattelse af, at det er en pinlig ting at tale om, som vi forstår, at hemroids eller bunker ofte fremstår som en lille klump "druer" som følge af anus.

Under frokosten, jeg fandt en lejlighed til at tale med ham om min lille indlæg af ham og gradvist, han confided i mig, at han faktisk har hemroids eller pæle. Adspurgt om, hvor længe han havde dem, havde han mig i chok, da han nævnte han har været udsat for i alt 2 måneder! Han fortalte mig, han mente, at disse bunker ville gå væk i tide, således han ikke søge råd hos en læge. Som tiden gik, han realiserede bunken ikke blot ikke har reduceret i størrelse, men smerten er blevet mere uudholdelig!


Jeg deler med min kollega, hvad jeg har lært om hemroids. Først og hemroids opstår i anal region. Venerne i dette område af kroppen (anus) er egentlig meget fleksibel og stretchable at sameksistere med tarm ekspanderende og kontraktindgåelse. Derfor er et hemroid kan kun finde sted i dette område af kroppen - ingen andre vener i kroppen kan strække sig så meget og bliver så stor, når trykbaerende med blod.


At forstå udviklingen af hemroids, synes om hemroid som det svageste led i en svækket område af blodkar. Den hemroid som sådan udvikler sig, når et af de svækkede vener udvider under pres - som når belaste på toilet. Når udvidet, og hvis de er forhindret i at vende tilbage til normal størrelse, så er det der kaldes en hemroid, en udvidet og dilated vene af hemorrhoidal plexuses (hemorrhoidal plexuses er nettet af blodkar af lavere rektum og anal-kanalen, der skal lægeligt præcis). Jo flere vener påvirket, jo mere hemroids du har, og er unødvendigt at sige, jo mere smerte!

Han syntes uvillige til at se en læge, dels som han troede, det var noget pinlig, og det var da jeg forelagde ham nogle hæmorider behandling i form af mundtlige kapsler og cremer. Taget religiøst, disse cremer og mundtlige kapsler kunne være effektive til behandling hemroids. En sådan hemorrhoid behandling er Venapro bunke medicin, der består af kvalitet krydderurter og arbejder for at dulme den betændte bunker på kontakt, hurtigt helbrede revet eller beskadigede bunker, anesthetize den bunker at gøre tarm aktioner så meget mere behagelig, smøre rektalkapsler passage måde og genoplive blodgennemstrømning til hemorrhoidal område.

One-time frokost hurtigt ophørte med min urolige kollega takke mig for at lytte til hans sundhedsproblem og foreslå hæmorider behandlinger, der kunne støtte hans bunke problemer. Han er klar til at prøve mit forslag behandlinger, og jeg ville ønske, jeg kunne se ham for hans arbejde sæde oftere i en uges tid, hehe ...

søndag den 19. april 2009

mandag den 13. april 2009

Kval er mig (og du?)

Michele Owen over på Garden skråle skrev en meget hyggelig lille stykke om, hvorfor hun tilhører den Wrong Generation og det fik mig til at thinkin. Jeg er fire år ældre end Michele og vi både i Baby Boomer generation af gartnere. Og gerne Michele, også jeg tror, jeg blev født på det forkerte tidspunkt. Hvis jeg var min søn eller datter alder, og havde to haven kærlige forældre, som de har, jeg vil vide præcis, hvad min karriere området ville være. Det er naturligvis under hensyntagen til, at en ung 15-årige Terry havde en kærlighed til havearbejde som han gør nu. I betragtning af den chance, jeg tror, Terry ville have eksamen fra nogle øverste mærke gartneri / landbrug / floracultural uddannelsesinstitution, og ville sandsynligvis selv en have Center eller planteskole eller haven bog forlag.

Men med kval, jeg uheldigvis acceptere det faktum, at jeg er når jeg er på lige nu af årsager, som ikke helt synlige. Nu går ikke tænker jeg layin rundt hele dagen complainin og whinin om, hvorfor dårlige ting ske for gode folk, jeg har nok følelse at vide, at jeg ikke er den eneste, der kæmper, og at der er flere millioner i dårligere form end I.

Spring er en kliché for alt nyt. Der er bare ingen anden måde at sige det. Så der har ikke sagt det, jeg klar haven senge igen, ligesom jeg har gjort i de seneste 25 år og vente.

søndag den 5. april 2009

En offentlig service til Skrivning Faellesskabet

Hey, forfattere! Nogensinde været dybt i den fase af Frist Hell, med vasketøj tårner sig op i driver og kram voksende i brusebad fliser, når du får et telefonopkald, at din mors bringe sognepræst over til te? Nej? Mig ikke. Jeg er egentlig ikke engang sikker på, hvad en sognepræst er. Men jeg er stadig villige til at satse du vil nyde godt af disse praktiske tips om, hvordan man hurtigt Falske en Clean House.
Hat tip til Lifehacker.