søndag den 5. oktober 2008

Netborder.dk

Netborder.dk er en portal som tilbyder at formidle kontakt imellem forbruger og håndværker. Netborder.dk letter opgaven bygherrerne er nødsaget til at gennemgå når han / hun indsamler tilbud fra arbejdsstyrker. Forklar bare din opgave på hjemmesiden. 3 uafhængige arbejdsstyrker vil kontakte dig med henblik på at tilbyde priser og betingelser. Den service, som her leveres fra Netborder.dk er uden nogle former for omkostninger og helt fri for forpligtelser.

Efterhånden er det utroligt populært at fremskaffe flere forskellige håndværker tilbud ved brug af internettet. Fremtil nu har man gjort det på den måde, at man selv må ringe til eksperten hvis man har en håndværksopgave, der skal tages hånd om. Dersom denne fremskridende tendens udvikles bare nær så hastigt, som vi har set det frem til nu, vil denne metode meget snart høre fortiden til. I tiden som kommer er det fagmændene som kontakter dig.
Tit er det en besværlig opgave at få taget kontakt til forskellige og uafhængige håndværkere med det formål, at skaffe lidt forskellige og uafhængige tilbud at vurdere for og imod.
Selv at få fat i nogle få der har tid til at klare arbejdet er for mange et større projekt.

Netborder.dk kan assistere med at skabe forbindelse mellem fagmænd af enhver slags og de, som skal bruge deres ekspertise. Fremgangsmåden foregår således, at man skriver om opgavens karakter én gang på hjemmesiden Netborder.dk, og så er dín opgave slut.
Inden for kort tid vil du blive taget kontakt til, af flere dygtige og kompetente fagfolk, som alle ønsker at aftale tid til at besigtige opgaven og aflægge et tilbud. Da udvælger du blot det tilbud, som opfylder dine præmisser på den måde, som passer dig bedst. Det skal dog siges at det er helt fri for forpligtelser at få fremskaffet opgavetilbud på Netborder.dk, så det skal ikke forstås som om at du er tvunget til at underskrive en aftale. Det skal nævnes at det er bekostningsløst at hente et håndværksmæssige aftaleforslag hos Netborder.dk, grundet at specialisten yder et mindre gebyr for at være medlem af dette netværk. Man ville måske bekymre sig om håndværkeren tillægger beløbet fra kontingentet når regnestykket skal gøres op, men det er faktisk ikke tilfældet.

Alle de indvolverede samarbejdspartnere accepterer at man, som forbruger, vil få tilbudt 3 forskellige konkurrerende tilbud. Af samme grund leveres du den mest attraktive pris de er i stand til at præstere, da de ønsker at udvælges. Fakta er, at dette system gør det både lettere og til en lavere pris for den søgende. Specialistens vinding kan ses i de mange ekstra arbejdsopgaver han bliver kontaktet om, hvis du sammenligner den forældede måde, hvor konsumenterne som regel eftersøgte samarbejdspartneren ved hjælp af lokalhåndbogen. Denne, hvilken han desuden på lignende måde måtte betale en pris for at blive præsenteret i. For fagmestrene er dette en 100% tilsigtet markedsføring, sammenlignet med at investere reklamepenge i lokalhåndbogen, krak med mere.

Netborder.dk kan man skaffe opgavetilbud fra malervirksomheder, tømrervirksomheder, murermestre, smedesvende, anlægsgartnerfirmaer, brolæggere, tagrenovatører, møbeldesignere, og alle andre alment brugte håndværksmæssige erhverv, men derudover også bogholderi, advokater og lignende.
Flere nye brancher kommer til efterhånden, så man kan jo altid forsøge sig. Det er jo, som tidligere nævnt, ganske bekostningsløst og uden at du er forpligtet til at købe noget.