lørdag den 23. maj 2009

Vrede parlamentsmedlemmer taende Commons Speaker

Speaker Michael Martin ansigter opfordrer til at slutte i House of Commons fra parlamentsmedlemmer i hidtil uset scener.

lørdag den 16. maj 2009

Patent behandle i vedvarende boelgeenergi

Reuters noter: Wind farm bygherren Renewable Energy Holdings Plc sagde den 11. maj 09 havde indvilget i at sælge sin bølgeenergi patentbeholdning, kendt som CeTO, at Australiens Carnegie Corp Ltd for omkring 30 millioner pounds ($ 45 millioner).

torsdag den 7. maj 2009

Affiliate


Jeg har netop snuble på et websted, som gør det muligt for bloggerne for at tjene som affiliate. Som vi ved, er et affilieret er nogen, der fremmer eller sælge produkter fra forskellige virksomheder til folk og tjener en provision herfor.

De affilierede verden er abuzz med bloggere, der er blevet søsterselskaber for at tjene nogle ekstra indtægter til at forøge deres grundlæggende indkomst. Mange toppen bloggere er blevet toppen søsterselskaber på grund af deres slagkraft: den massive daglige trafik deres blogs og hjemmesider har frembragt.

Ovennævnte hjemmeside gør det muligt for en at henvise 5 mennesker og bliver betalt for $ 250 øjeblikkeligt i ens paypal konto .... Det forekommer en Great tilbud ikke bør gå glip af!

lørdag den 2. maj 2009

Ren olie / sofa OIL STATION - Erwin ROAD


Pure Oil stationen, 1955
(Courtesy Wayne Henderson)

Så vidt jeg ved, en af de sidste to sommerhus-stil ren olie stationer tilbage i Durham, sammen med en på Alston og East Main STS., Er den ene er placeret tæt ved krydset af West Main St. med Hillsborough Road. Bygget af 1937, denne station tilsyneladende altid har været forbundet med en større distribution Center (den "Bulk Oil Plant ") for Pure Oil Company, i betragtning af store horisontale, cylindriske tanke placeret på bagsiden af bygningen tilsyneladende i 1930'erne - 1950'erne kort og luftfotos, og som stadig findes i dag.

Af 1950'erne, denne station og den tilknyttede infrastruktur var ejet af Seng Oil Company. Det ser ud til at være ejet af Unocal dag.


Tidligere Pure Olie station, 04.04.09.

Find dette sted på et Google Map.


36.01495, -78.934899